11 August

0
48


” Arata-mi Doamnecaile Tale, si învata-macararile Tale.Povatuieste-maîn adevarul Tau , si învata-ma; caci Tu esti Dumnezeul mântuirii mele , Tu esti todeauna  nadejdea mea !” Ps 25:4-5

Chiar si oameniice au locuinte rezistente si o buna prosperitate materiala , au temericu privirela ceea ce li se poate întâmpla în viitor . Aceasta teamase naste dinnesiguranta zilei de mâine, pericolul catastrofelor naturale , sau al atacurilor teroriste. În realitate însa, teamaîsi are radacinile în saracia spirituala.

 Suntem plini de teama din pricinagoliciunii launtrice; pentru ca înca n-am gasit pe Cel ce ne poate umple  viata cu binecuvântarile Sale, asigurându-ne paza si ocrotirea Lui în orice vreme .

 Jimmy Stewart a fost unul dintre cei mai iubiti si respectati actori de la Hollywood. Dupa toate indiciile el si-a dobândit aceasta integritate a caracteruluichiar din timpul copilariei, deoarece a fost crescut de parinti ce au umblat în frica lui Dumnezeu.

El însusi a povestit deseori despre întelepciunea tatalui sau si de grija cu care acesta l-a îndrumatchiar si atunci când a trecut prin cele maidificile momente ale vietii.  Când Jimmy a mers sa lupte în cel de-al doilea Razboi Mondial, tatal sau i-a scris o scrisoare de încurajare prin care îi spunea:

  “Dragul meu Jimmy. Când vei deschide acesta scrisoare , te vei afla în zona cu cel mai mare pericol prin care ai trecutvreodata. Îtidoresc ca toate lucrurile sa-ti mearga bine, iar pentru a scapa de fricaîti trimit alaturat o copie a psalmului 91. Citind acest psalm vei întelege ca ceea ce poate sa-ti alunge frica si îngrijorarea din viata ta, este numaibogatia promisiunilor lui Dumnezeu, la care eu nu mai am nimic de adaugat.

 Te iubesc atât de mult încât nici nu pot scrie aceasta în cuvinte. Tata !”

Când fiul a citit psalmul trimis de tatal sau , a scapat de povara fricii , pentru ca a fost întarit de cuvintele: ” Pentru ca zici: “Domnul este locul meu deadapost!” si facidin Cel Prea Inalt turnul tau de scapare , de aceea nici o nenorocire nu te va ajunge, nici o urgie nu se va apropia de cortul tau. Caci El va porunci îngerilor Sai sa te pazeasca în toate caile tale; si ei te vor duce pe mâini ca nu cumvasa-ti lovesti piciorul de vre-o piatra.”

Dinacea zi Jimmy,  nu mai vedea armata vrajmasa si nici pericolele care îl înconjurau, privind fiecare situatie cu ochii credintei,  vedea todeauna  îngerii lui Dumnezeu pregatiti sa-i ofere ajutorul.

Rug. Doamne Dumnezeule; trimite îngerii Tai cu ajutorul si pentru mine, pentru ca si  inima mea sa fie plina de siguranta si pace. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.