10 August

0
50

“Religiunea curata si neîntinata , înaintea lui Dumnezeu , Tatal nostru , este sa cercetam pe orfani si pe vaduve în necazurile lor, si sa ne pazim neîntinati de lume “. Iacov 1:27

Cînd a fost întrebata care-i cea mai mare problema a lumii de azi, Maica Teresa a raspuns : “Cea mai mare problema a lumii noastre nu-i lepra sau cancerul. Cea mai mare problema este faptul ca cei aflati în suferinta sunt lasati singuri. Sunt asa de multi oameni care se simt nedoriti si abandonati si pentru care nu mai exista nici o nadejde, pentru ca n-au pe nimeni care sa-i ajute”.

Cel mai mare rau al lumii noastre este cauzat de lipsa dragostei si-a ajutorarii celor aflati în nevoie manifestata prin indiferenta fata de semenul nostru , care a ajuns victima saraciei, a bolilor si-a exploatarii , aflat la sfîrsitul vietii, abandonat undeva la marginea societatii. Iacov , fratele Domnului ne spune ca religia adevarata se manifesta prin cercetarea vaduvelor si-a orfanilor în necazurile lor. Ai o astfel de religie ?

Rug. Dumnezeul dragostei ; ajuta-ma sa-i iubesc si sa-i slujesc pe altii , asa cum si Tu îmi slujesti mie. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.