10 Octombrie

0
35

“Caci prin credinta din inima se capata neprihanirea, si prin marturisireacu gura se ajunge la mântuire, dupa cum zice Scriptura: ” Oricine crede înEl, nu va fi dat de rusine.” Romani 10:10-11

O societate de constructii a fost angajata de o biserica din Kansas pentrua restaura trotuarul. O mama care a venit la închinare, purtâ în brate uncopil, a întrebat constructorii daca poate sa aseze copilul ei cu picioarelegoale pe cimentul proaspat. Constructorii i-au acceptat cererea si de atuncisi pîna astazi, toti cei care intra în biserica pot vedea doua urme de copilîndreptate spre intrarea în Biserica.

Cînd a fost întrebata de ce a facut asta, acea mama a raspuns ca si-adorit ca fiul ei sa-si înceapa viata facând primii pasi într-o directiebuna, iar primele lui urme sa ramâna imprimate peste ani!

Multi parinti îsi doresc ca fii si fiicele lor sa merga la biserica. Darnumai mersul la biserica, nu înseamna neaparat si o relatie corecta cuDomnul Isus. De multe ori se întâmpla ca cineva sa participe la toateserviciile bisericii si chiar sa fie si implicata în slujirile acesteia sitotusi sa fie departe de Hristos. De aceea grija parintilor trebuie sa fiepentru a îndrepta pasii copiilor lor mai întîi spre întîlnirea cu Hristossi apoi spre biserica, sau oricare alta slujire.

Numai cei ce au relatie buna cu Hristos, pot merge la biserica cu bucurie,  gasind în acel loc o împlinire deplina.

Rugaciune: Doamne Isuse; da-mi putere ca mai întîi sa te caut pe Tine,  pentru camotivat apoi de dragostea Ta, sa pot trai o bucurie deplina în partasia cutoti membrii bisericii. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.