10 Martie – Siguranță

0
33

-“Domnul este lumina și mântuirea mea: de cine să mă tem? Domnul este sprijinitorul vieții mele: de cine să-mi fie frică?” Psalm 27.1-

O femeie care și-a pierdut soțul în război, scria odată: “M-am preocupat intens cu viitorul. Doream să știu ce se va întâmpla cu mine și cu copiii mei. Am ajuns de­seori în contact cu oameni care citeau în cărți și ho­roscopul. Am participat activ la astfel de lucruri. Dar aceasta a devenit o povară interioară grea pentru mine.

Acum nu mai am nevoie de toate acestea și sunt bu­curoasă că sunt eliberată de această vrajă și de puterile întunericului. Pentru că acum aparțin lui Isus Hristos, viața mea este complet schimbată. El mă conduce și îmi dă bucurie adevărată. Acum nu îmi mai fac griji pentru viitor. Știu că fiecare zi este în mâna lui Dumnezeu. El a iertat vina vieții mele și mi-a dăruit siguranța că sunt copilul Său.”

În Psalmul 27, David vorbește cu convingere deplină despre siguranță în toate pericolele. Care este motivul pentru o astfel de siguranță? David și-a încredințat via­ța în mâna lui Dumnezeu. în multe greutăți a aflat că Dumnezeu este mereu cu el. Dumnezeu cunoaște toate gândurile, grijile și greutățile noastre. El cunoaște tea­ma omenească cu privire la viitor. Dar El rămâne cu mâ­na Sa atotputernică asupra celui ce se încrede în El.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.