10 Martie

0
30

“Căci toți au păcătuit, și sunt lipsiți de slava lui Dumnezeu.” Rom.3:23

În această zi aș dori să te întreb, cum tratezi păcatul din viața ta?

Ai sărit cumva pe o scară a religiei și încerci să fii o persoană cumsecade și făcând fapte bune, aștepți ca Dumnezeu luându-le în considerare să adauge puncte pozitive în favoarea ta?

Sau poate că ești una dintre acele persoane care neagă existența păcatului, considerând că nu ai păcătuit niciodată? Nu te consideri păcătos și crezi că păcatul este doar o idee antică ce nu mai merită a fi luată în considerare?

Prietene, niciuna dintre aceste alternative nu poate rezolva problema păcatului din viața ta. Dacă crezi că poți trăi fără să păcătuiești, aceasta este imposibil. Iar dacă afirmi că în viața ta nu există niciun păcat, aceasta este irațional.

Niciuna dintre aceste atitudini față de păcat nu va rezolva problemele cauzate de acesta în fața unui Dumnezeu de trei ori Sfânt.

De aceea, există o singură cale prin care poate fi rezolvată problema păcatului: harul Domnului nostru Isus Hristos!

Numai sângele lui Hristos vărsat pe cruce reprezintă prețul prin care este ispășită vinovăția păcatului nostru.

Dacă citești aceste rânduri și ești un copil al lui Dumnezeu, fă-ți timp chiar acum să-I mulțumești lui Dumnezeu pentru harul Său, prin care ți-a pregătit o cale pentru iertarea păcatului tău.

Dar dacă încă nu poți spune că ești un copil al lui Dumnezeu, atunci te îndemn să te oprești chiar acum și să accepți darul sângelui lui Hristos, vărsat pe cruce pentru iertarea păcatelor tale. Spune-i în rugăciune lui Dumnezeu că ești gata să primești prin credință acest dar și lasă-L apoi pe El să-ți spele orice formă a păcatului din viața ta!

MULțUMEȘTE-I LUI DUMNEZEU PENTRU MOARTEA LUI HRISTOS DE PE CRUCE, PRIN CARE EL A ACHITAT PREțUL PENTRU IERTAREA PĂCATELOR TALE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.