„Să ne uităm țintă la Căpetenia și Desăvârșirea credinței noastre, adică la Isus” (Evrei 12:2)

Viziunea este o imagine a ceea ce „ar putea fi” și nu a ceea ce „este”. Viziunea ta ar putea fi aceea de a-i ajuta pe cei marginalizați și uitați.

Asemenea lui John Kirkby, care si-a părăsit locul de muncă din domeniul financiar când a simțit chemarea lui Dumnezeu de a-i ajuta pe cei săraci și a fondat organizația Christians Against Poverty (Creștini împotriva sărăciei – n.tr.). Sau viziunea unei afaceri cinstite unde angajații să se simtă protejați – precum au procedat fondatorii creștini de la Cadbury, Rowntree și Fry din industria cofetăriei.

Poate fi o viziune a libertății acolo unde există asuprire – ca cea care l-a făcut pe William Wilberforce să renunțe la o viață de privilegii pentru a eradica sclavia. Sau, viziunea noastră poate fi mai neînsemnată si mai simplă – cum ar fi să devii primul membru al familiei care termină o facultate sau să devii un părinte bun pentru copilul tău chiar dacă tu nu ai avut parte de așa ceva. Sau despărțirea de un obicei prost înainte sa te zdrobească … sau să învingi teama de tehnologie si să înveți să folosești un iPad … sau să-ți petreci anii pensiei influențând lumea din jurul tău.

Thoreâu a spus: „Dacă ai construit castele în ger, pune temelii sub ele”. Dar faptul de a avea o viziune nu este suficient; trebuie să existe și un angajament de a opune în aplicare. Aceasta se numește misiune, și presupune stabilirea unor pași specifici, măsurabili, care trebuie parcurși.

Acești pași poartă numele de scopuri; scopurile stabilesc un plan pentru îndeplinirea misiunii si pentru împlinirea viziunii. In general, vei avea o singură viziune, dar mai multe obiective. Și fiecare obiectiv atins te aduce cu un pas mai aproape de împlinirea viziunii,

lată vestea cu adevărat bună: când viziunea ta vine de la Dumnezeu, El îți va da tăria, înțelepciunea, relațiile, conexiunile și resursele de a o realiza, deoarece El este „Căpetenia și Desăvârșirea credinței.

10 Mai -CERE-I LUI DUMNEZEU O VIZIUNE
5 (100%) 2 vot/voturi

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here