10 Iunie – DUMEZEU SPUNE “AȘTEAPTĂ”!

0
66

“Domnul întărește pașii omului” (Psalmul 37:23)

Ce ar trebui să faci când ușile pe care credeai că ți le-a deschis Dumnezeu ți se închid în nas? Te gândești: “Doamne, am făcut tot ce trebuie. De ce mi se întâmplă asta?” Fii pe pace, Dumnezeu încă îți călăuzește pașii. Când speranțele parcă ți s-au năruit și când planurile ți s-au schimbat, încrede-te in înțelepciunea Lui superioară și în dragostea Lui neschimbătoare. Dumnezeu are deja un plan pentru viața ta, alcătuit de la început până la sfârșit, așa că încrede-te că El va rezolva lucrurile spre binele tău (Isaia 46:10-11).

Dacă mai aștepți puțin, durerea ți se va transforma în laudă când îți vei da seama că El tocmai a închis o ușă mai mică pentru a deschide una mai mare. Momentul este foarte important! Când începi să înțelegi care e momentul ales de Dumnezeu, vei putea coopera mai bine cu El. Când nu știi, învață sâ aștepți cu încredere în Cel ce știe.

Problema pe care mulți dintre noi o avem este că încercăm să preluăm rolul de conducere în relația noastră cu Dumnezeu și asta nu merge. Dumnezeu are acel rol și nu ni-l va da nouă! El ne dă învățături și noi trebuie să le urmăm, chiar și când nu ne plac sau când nu ne place calea pe care ne duce.

“De ce îi ia atât de mult timp să facă asta?” întrebi tu. Pentru că întrebările care nu au primit răspuns produc încredere. Când nu știi, începi să te încrezi în Cel ce știe și asta te face să crești în credință. Dumnezeu are un plan și un timp stabilit iar ținerea în camera de așteptare face parte din pregătirea ta. Dacă astăzi te afli acolo, nu uita că numai când ajungi la un nou nivel de maturitate, Dumnezeu își revarsă un nou nivel de binecuvântare peste viața ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.