10 Ianuarie

3
25

“Prin credinta au cazut zidurile Ierihonului, dupa ce au fost ocolite sapte zile.
Prin credinta n-a perit curva Rahav impreuna cu cei razvratiti, pentruca gazduise iscoadele cu bunavointa”.Evrei 11 :30-31

În Sfânta Scriptura sunt mentionate numele multor barbati si femei, nu datorita maretiei lor personale, ci datorita faptului ca viata si credinta lor au fost placute lui Dumnezeu.

Datorita acestui fapt, Dumnezeu le-a folosit credinta, pentru a aduce o transformare radicala în viata lor, si a celor ce i-au înconjurat.

Poate ca în aceste momente te afli într-o situatie care ti se pare imposibil de rezolvat. Iar problemene din viata ta au ajuns literalmente scapate de sub control. Chiar si în aceasta situatie, lasa-ma sa-ti spun ca daca ai o credinta deplina în Domnul Isus, Dumnezeu va raspunde credintei tale, facând imposibilul sa devina posibil.

Însusi Domnul Isus a spus: ” daca veti avea credinta cat un graunte de mustar, ati zice dudului acestuia: “Desradacineaza-tesi arunca-te în mare”, si v-ar asculta. Luca 17:6

Pentru a avea însa acesta credinta, ia seama la urmatoarele lucruri:

1.Preda-ti viata în întregime lui Dumnezeu, si fa din închinare un mod de viata
2.Asculta si împlineste întocmai tot ceea ce Dumnezeu îti cere sa faci
3.Nu înceta sa crezi, contand deplin pe ceea ce Dumnezeu poate sa faca.

Credinta nu înseamnanumai a nadajdui ca Dumnezeu va interveni în situatiile cu care te confrunti, asa cum El a promis, ci a fi sigur ca El o va face, indiferent de cat de întunecata este situatia prin care treci.

DUMNEZEU POATE LUCRA POTRIVIT CU MASURA CREDINTEI TALE, PENTRU A SCHIMBA SITUATIILE DIN VIATA TA SI A CELOR CE TE ÎNCONJOARA

3 COMENTARII

 1. Ii cer iertare Domnului, ca timp de apropae o saptamana m-am departat de El, atuci cand doctorii mi-au dat de veste ca mi-au reaparut 2 noduli la gat, dupa ce in ’95am fost operata si apoi am facut raze 5 ani , pana in 2000 cand Domnul in marea Sa bunatate S-a indurat si m-a vindecat, si m-a mantuit- a Lui sa fie Gloria si Slava -si nu se stie aca este metastaza…ce har am de a avea frati si surori in Dmnul nostru Isus Cristos care se ostenesc si pt. cei care pierd ritmul cateodata, asa ca mine….

 2. Tot ce vedem azi este rodul credintei oamenilor. Credinta te face sa actionezi, uneori chiar fara sa vezi rezultatele finale.
  Ne uitam la marii pictori, si-au urmat chemarea lor si au creat lucrari care au ramas in urma lor si au fost transformate in capodopere.
  Muzicieni care au creat simfonii si au dat lumii cele mai frumoase acorduri, dar fara sa stie exact ce impact aveau sa aiba acestea.
  Edison, a creat becul dar nu a trait sa vada lumea luminata asa cum o vedem noi.
  Si oamenii ca mine si ca tine lasam in urma noastra drum de lumina daca suntem credinciosi in cele mai mici lucruri. Nu cred ca se cere mult, credinta este un dar, trebuie doar sa il pui in valoare.
  Daca astazi mancam paine framantata de altul fara a o testa este pentru ca stim ca cel care a facut acea paine a fost credincios in cele mai mici lucruri si a lucrat astfel incat sa dea cea mai buna paine societatii.
  Traim prin credinta.
  Si daca rugaciunea domneasca spune “Faca-se voia Ta, precum in cer asa si pe pamant” inseamna ca noi traim la o scara mai mica ceea ce Dumnezeu ne-a pregatit cu atata Dragoste. Si de ce sa nu credem, pana si dracii cred si se infioara.
  Isus nu numai ca a zis ca ne iubeste, chiar a dovedit-o cand a coborat sa ne aduca imparatia cerului in fiecare inima de om.
  Poate ca ceea ce faci tu nu pare un lucru important azi, dar poate avea ecou in sufletele oamenilor mult mai tarziu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.