10 Februarie

0
37

“Harul,îndurarea si pacea sa fie cu voi , din partea lui Dumnezeu Tatal,si din partea Domnului Isus Hristos,Fiul Tatalui, în adevar si în dragoste !” 2 Ioan 3

Am auzit despre o întîmplare deosebita traita de o familie care a aniversat 50 de ani de casnicie. Acestia au locuit toata viata lor într-o mica localitate din vestul Statelor Unite, asa ca întreaga comunitate îi cunostea.La aniversarea nuntii de aur, cei din localitate s-au adunat sa-i sarbatoreasca . Dupa ce petrecerea organizata în centrul localitatii s-a terminat, s-au întors cu totii acasa.

Ajunsi acasa,barbatul a mers în bucatarie unde a pregatit cîte o felie de pîine prajita si-o cana de lapte, dupa care si-a invitat sotia sa se aseze împreuna la masa. Sotia a intrat în bucatarie, a luat felia de pîine care i-a fost oferita, apoi a izbucnit în lacrimi. Observîndu-i reactia, barbatul a ramas fara cuvinte. Pentru ca nu stia cum sa reactioneze si-a îmbratisat sotia si-a întrebat-o ce se întîmpla ?

Aceasta i-a raspuns printre lacrimi : ” Am asteptat ca în aceasta zi speciala a vietii noastre sa-mi pregatesti o alta felie de pîine prajita ; cum de – ai ales tocmai coltul ?

Barbatul a tacut cîteva clipe , apoi i-a raspuns în soapta : “Draga; coltul este felia de pîine care mie îmi place cel mai mult si care mi l-am dorit todeuna, de aceea astazi l-am pregatit pentru tine !”

Barbatul a daruit ceea ce el credea ca este cel mai bun , dar n-a fost înteles. Aceasta ni se întîmpla si noua adesea; lucrurile pe care le facem si jertfa pe care o depunem, nu ne sunt luate în seama si apreciate la justa valoare .

Ca sa fii apreciat , judeca pe celalalt dupa steptarile lui, gîndeste-te care este lucrul pe care sotia sau sotul si l-ar dori cel mai mult , fii gata sa i-l oferi si atunci jertfa îti va fi bine primita.

Rug. Doamne Isuse; ajuta-ma sa apreciez jertfa celor ce ma slujesc, fiind gata sa primesc totul în Numele Tau. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.