10 Aprilie

0
34

“Și le-am istorisit cum mâna cea bună a Dumnezeului meu fusese peste mine, și ce cuvinte îmi spusese împăratul. Ei au zis: “Să ne sculăm, și să zidim!” Și s-au întărit în această hotărâre bună.Neemia 2:18

Ai ratat sau ai pierdut vreodată o mare ocazie? Dar este oare cineva care să nu fi gustat din această înfrângere?

Este o mare frustrare să fi avut ocazia să faci ceva măreț, dar să fi pierdut șansa acelei oportunități. Lui Neemia i s-a oferit permisiunea să meargă la Ierusalim pentru a-și împlini misiunea vieții. Ce mare oportunitate s-a deschis unui om căruia la început îi era chiar teamă să-lîntrebe pe împărat! După ce a trecut acest moment, pentru Neemia au urmat lucruri care i-au schimbat total cursul vieții.

Când Dumnezeu călăuzește spre o anume lucrare, El poartă și de grijă pentru împlinirea acesteia. Datorită acestui fapt, atunci când ni se deschide o oportunitate, fiecare dintre noi ar trebui să acționăm cu deplină încredere.

Aceasta nu înseamnă că lucrarea pe care urmează să o înfăptuim va fi totdeauna ușoară, dar dacă aceasta vine de la Dumnezeu, este o oportunitate pe care nu trebuie să o pierdem.

Ce vei face cu următoarea oportunitate ce o vei avea pentru Hristos; o vei pierde sau o vei folosi? Când Dumnezeu îți va deschide o ușă spre necunoscut și îți va spune să mergi, vei fi gata să pleci ?

Neemia a pășit cu încredere, mergând spre Ierusalim fiindcă știa că misiunea pe care o avea de împlinit era de la Dumnezeu!

Care sunt lucrurile spre care Dumnezeu îți călăuzește viața în această zi? Roagă-te ca El să-ți deschidă mari oportunități pentru a-L sluji și a-L face cunoscut și folosește orice ocazie, fiind sigur că El nu te va conduce niciodată spre lucruri pentru care nu a și pregătit dinainte tot ceea ce ai nevoie pentru a le înfăptui.

CÂND DUMNEZEU TE CONDUCE SPRE O ANUMITĂ SLUJIRE, EL PREGĂTEȘTE ÎN ACELAȘI TIMP TOT CE ESTE NEVOIE PENTRU A ÎMPLINI CEEA CE-țI CERE SĂ FACI!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.