09 Septembrie

0
37

“Isus le-a zis: “Eu sunt Pîinea vieții. Cine vine la Mine, nu va flămînzi niciodată; și cine crede în Mine, nu va înseta niciodată.” Ioan 6:35

Cînd poporul Israel a calatorit prin pustie si a avut nevoie de hrana, Dumnezeu a facut o minune si le-a dat pîine din cer. Aceasta binecuvîntare pe care au primit-o în fiecare dimineata si care i-a hranit timp de 40 de ani, ei au numit-o “mana!”

Eu cred ca aceasta mana a fost o prefigurare a Domnului Isus. Pentru ca asa cum mana a venit din cer, tot asa a venit si Domnul Isus. Dar prin Hristos, Dumnezeu însusi s-a coborît pe pamînt, pentru ca prinEl, noi sa dobîndim nu numai împlinirea nevoilor fizice, ci mai ales a celor spirituale.

Atunci cînd Dumnezeu a dat mana copiilor lui Israel, fata de oferta lui Dumnezeu, acestia aveau numai doua optiuni. Puteau sa calce peste ea sau sa o culeaga si sa o manînce.  Aceleasi optiuni sînt si pentru noi astazi. Domnul Isus, adevarata pîine care vine din cer, a coborît printre noi si este la îndemîna noastra. De aceea este decizia ta ce vei face cu aceasta pîine. Poti sa o neglijezi si sa o calci în picioare sau sa o primesti prin credinta, facînd din ea sursa ta de putere si hrana spirituala.

Atentionarea pe care ne-o face însa Domnul Isus, este: “Lucrați nu pentru mîncarea pieritoare, ci pentru mîncarea, care rămîne pentru viața veșnică, și pe care v-o va da Fiul omului; căci Tatăl, adică, însuși Dumnezeu, pe el L-a însemnat cu pecetea Lui.” Ioan 6:27

De aceea, în aceasta zi as dori sa te întreb: “trudesti pentru o mîncare care piere sau pentru acea hrana care ramîne pentru viata vesnica, pe care ti-o da Fiul lui Dumnezeu?”

NU TRUDI PENTRU O MÎNCARE CARE PIERE, CI PENTRU ACEEA CARE RAMÎNE PENTRU VIATA VESNICA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.