09 Octombrie-ESTE UN DUMNEZEU AL RESTAURĂRII (4)

0
50


“Dumnezeul vostru; El Însuși va veni și vă va mântui!!”
(Isaia 35:4)

Lucrurile la care renunți pentru a-L sluji pe Dumnezeu sunt nimic în comparație cu răsplata pe care o vei primi. “Petru a luat cuvântul și l-a zis: “lată că noi am lăsat tot, și Te-am urmat”¦””¦ Isus le-a răspuns: “Adevărat vă spun că “¦ voi, care M-ați urmat”¦ Și ori și cine a lăsat case sau frați sau surori sau tată sau mamă sau nevastă sau feciori sau holde, pentru Numele Meu, va primi însutit, și va moșteni viața veșnică” (Matei 19:27-29).

Asta înseamnă că Dumnezeu îți poate da înapoi de o sută de ori mai mult decât ce ai jertfit tu pentru a-L sluji. Te simți astăzi slab și ineficient? Citește aceste cuvinte și bazează-te pe ele: “întăriți mâinile slăbănogite, și întăriți genunchii care se clatină. Spuneți celor slabi de inimă: “Fiți tari, și nu vă temeți! lată Dumnezeul vostru, răzbunarea va veni, răsplătirea lui Dumnezeu; El însuși va veni, și vă va mântui” (Isaia 35:3-4).

Poate spui: “Dar mi-am pierdut bucuria”. Dumnezeu ți-o poate reda într-o măsură ce dă peste: “Cei izbăviți de Domnul se vor întoarce, și vor merge spre Sion cu cântece de biruință. O bucurie veșnică le va încununa capul, veselia și bucuria îi vor apuca, iar durerea și gemetele vor fugi!” (v. 10).

Poate spui: “Dar am atât de puține de arătat în favoarea eforturilor mele”. Atunci bazează-te pe această promisiune: “pustietatea se va veseli, și va înflori ca trandafirul; se va acoperi cu flori” (v. 1-2).

Bucură-te; Dumnezeul tău este un Dumnezeu al restaurării, așa că cele mai bune zile ale tale îți stau înainte!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.