08 Octombrie -EL ESTE UN DUMNEZEU AL RESTAURĂRII (3)

0
58

“Pentru ca prin sărăcia Lui, voi să vă îmbogățiți” (2 Corinteni 8:9)

Spui cumva: “Ce bine ar fi fost dacă nu aș fi spus sau nu aș fi făcut cutare lucru?” Nu ești singurul; cu toții avem regretele noastre. Dar Dumnezeu dorește să învățăm din ele, nu să trăim cu ele. “Căci cunoașteți harul Domnului nostru Isus Hristos. El, cu toate că era bogat, s-a făcut sărac pentru voi, pentru ca prin sărăcia Lui, voi să vă îmbogățiți”.

Domnul Isus a purtat coroana de spini pentru ca tu să poți purta coroana neprihănirii și să poți sta drept înaintea lui Dumnezeu. “Fiindcă suntem socotiți neprihăniți, prin credință, avem pace cu Dumnezeu, prin Domnul nostru Isus Hristos” (Romani 5:1).

Faptul că ești socotit neprihănit îți dă dreptul de a sta înaintea lui Dumnezeu și de a avea parte de tot ce are El mai bun. Afacerea nu-ți merge prea bine sau se duce de râpă? Pescarul Petru a experimentat același lucru. Așa că Domnul Isus, Restauratorul i-a spus: “Depărteaz-o la adânc, și aruncați-vă mrejile pentru pescuire.” Drept răspuns, Simon l-a zis: “Învățătorule, toată noaptea ne-am trudit, și n-am prins nimic; dar, la cuvântul Tău, voi arunca mrejile!”

După ce le-au aruncat, au prins o așa de mare mulțime de pești că începeau să li se rupă mrejile. Au făcut semn tovarășilor lor, care erau în cealaltă corabie, să vină să le ajute. Aceia au venit și au umplut amândouă corăbiile, așa că au început să se afunde corăbiile” (Luca 5:4-7).Un singur cuvânt din partea Domnului și poți trece din pragul falimentului la profit. Domnul Isus practic i-a dat lui Petru mai mult decât pierduse.

Așadar, cuvântul pentru tine astăzi este acesta: “Crede că vei primi mai mult decât ai așteptat, deoarece Dumnezeul nostru este un Dumnezeu al restaurării”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.