09 Noiembrie

0
52

“”¦pe care o avem ca o ancora a sufletului; o nadejde tare si neclintita, care patrunde dincolo de perdeaua dinauntrul Templului.” Evrei 6:19

Cred ca Evrei 6:19 contine unul dintre cele mai mari adevaruri descoperite de Sfînta Scriptura. Îmi place aceasta imagine a sperantei care devine “o ancora a sufletului”. Ancora tine vaporul pe calea cea buna, chiar si atunci cînd vînturile bat cu putere iar valurile stau sa o scufunde.

Acest gen de speranta ne ajuta sa supravietuim în lupta cu dezamagirile. Maria Magdalena, personajul biblic atăt de cunoscut , este un exemplu ce sustine acest adevar. Cuvîntul lui Dumnezeu ne spune ca Maria era posedata de sapte demoni atunci cînd l-a întîlnit pe Isus. Dupa ce a scapat-o din mîinile acestor duhuri, Domnul Isus a continuat sa o iubeasca, în ciuda pacatelor si esecurilor pe care Maria le-a trait.

Atunci cînd Domnul Isus a fost rastignit si îngropat (Ioan 20), Maria Magdalena a fost deznadajduita, pentru ca El facuse atît de multe pentru ea, iar tot ceea ce putea ea sa faca era sa verse lacrimi amare pentru salvatorul ei. Hristos cel înviat i s-a aratat Mariei Magdalena si ea a fost încurajata de aceasta marturie.

Iata ce poate sa faca aceasta nadejde vie celui care crede în Isus cel înviat: îl poate ajuta sa treaca peste orice deznadejde si tragedie. Oricît de grea ar fi situatia în care te afli acum, nadejdea pe care ti-o da Isus Hristos te poate ajuta sa treci peste durere.

Este sufletul tau ancorat în nadejdea în Domnul Isus Hristos? Daca raspunsul tau este afirmativ, sa stii ca ai o ancora ce te va feri de orice furtuna.

NADEJDEA ÎN DOMNUL ISUS ESTE O ANCORA PENTRU SUFLETUL TAU. ESTI TU ANCORAT ÎN EL ASTAZI?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.