08 Noiembrie

1
32

“Binecuvîntat sa fie Dumnezeu, Tatal Domnului nostru Isus Hristos, care, dupa îndurarea Sa cea mare, ne-a nascut din nou prin învierea lui Isus Hristos din morți, la o nadejde vie”¦” 1 Petru 1:3

Compozitorul crestin Steven Curtis Chapman a scris odata un cîntec intitulat “Raiul din lumea reala”, în care, unul din versurile care se repeta era: “Unde este speranta? Unde este pacea?” Aceste doua întrebari oamenii le ridica zi de zi.

Îl laud pe Domnul pentru ca noi avem raspuns la cele doua întrebari. Exista speranta, exista pacechiar în aceasta lume. Acestea pot fi dobîndite numai prin unul singur, Domnul Isus Hristos.

În momentul în care l-am primit pe Dumnezeu în vietile noastre, am fost nascuti din nou, la ceea ce ne spune versetul de mai sus, si anume: “la o nadejde vie”¦”. Aceasta nadejdenu este doar o dorinta pe care noi o avem , ci este o realitatebazata pe faptul ca Dumnezeu ni s-a aratat prin puterea învierii Domnului Isus.

Aceasta nadejde vie ne da putere sa trecem peste încercari, momente de descurajare si chiar peste durere. Cu toate ca uneori putem sa ne împiedicam si chiar sa cadem, avem însa încredintareaca ne vom ridica mereu si mereu, prin puterea Domnului Isus.

Pacea pe care o primim atunci cînd îl acceptam pe Dumnezeu în viata noastra depaseste orice imaginatie umana. Aceasta ne da puterea sa trecem peste orice durere, indiferent de ceea ce ni se întîmpla. De ce? Pentru ca Domnul Isus ne spune în Ioan 16:33: “V-am spus aceste lucruri ca sa aveti pace în Mine. În lume veti avea necazuri; dar îndrazniti, Eu am biruit lumea.”

Daca în aceasta zi te întrebi : unde este speranta? Si unde este pacea? Te asigur ca le poti gasi numai în Hristos! De aceea, rugaciunea mea pentru tine este ca Dumnezeu sa te ajute sa te bucuri de promisiunea si pacea Domnului, astazi si în fiecare zi.

PRIN DOMNUL ISUS POTI DOBÎNDI SPERANTA SI PACEA CARE TE POT AJUTA SA TRECI PESTE ORICE FURTUNA.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.