09 Noiembrie

0
34

” Noi nu dam nimanui nici un prilej de poticnire, pentru ca slujba noastra sa nu fie defaimata.” 2 Corinteni.6:3

O familie care locuia într-un apartament luxos din New York, a gasit într-o zi în cutia postala doua bilete pentru un mare spectacol ce urma sa fie prezentat pe Broadway. Acestia au fost foarte surprinsi pentru ca nu stiau cine este binefacatorul acestei mari surprize.

Fara sa întrebe pe cineva, când a venit ora spectacolului, acestia s-au grabit sa fie la timp la ora deschiderii si sa afle care dintre prietenii lor au fost asa de generosi. La acel spectacol însa n-au întâlnit pe niciunul dintre prietenii lor, de aceea curiozitatea lor a ajuns si mai mare. În timp ce se întorceau spre casa, acestia se tot întrebau:”Oare cine sa ne fi facut acesta surpriza?”

Ajunsi acasa au observat însa de la intrare ca întreaga casa era ravasita, iar toate lucrurile de valoare nu mai erau. Când au mers în sufragerie au vazut ca bijuteriile disparusera iar vesela argintata nu mai era. În locul televizorului au gasit un bilet pe care scria:”acum ati aflat cine v-a pregatit surpriza!”

Diavolul ofera placerile de o clipa ale acestei lumi, dar ne rapestevalorile vietii . Pentru a nu ajunge sa cunosti din proprie experienta urmarile jafului produs de diavol, fii atent la ofertele lui!

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; da-mi întelepciune sa descopar cursele diavolului, înainte de-a fi prins în mrejele lui. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.