08 Noiembrie

1
45

“O adevarat si cu totul vrednic de primit este cuvântul, care zice: “Hristos Isus a venit în lume ca sa mântuiasca pe cei pacatosi , dintre care cel dintâi sunt eu”. I Tim.1:15

Într-un articol dintr-un ziar din Tennessee, a fost prezentata o întâmplare amuzanta: Un om din Knoxville, a încercat sa sparga un magazin alimentar. Pentru aceasta, s-a urcat pe acoperis si a demontat galeria de evacuare a gazelor si vaporilor fierbinti, ce facea legatura cu hota de la bucataria magazinului. Când însa a reusit sa desfaca galeria si sa se strecoare în magazin prin spatiul gol lasat de aceasta, a avut marea surpriza sa constate ca din cauza faptului ca ventilatoarele nu mai aveau pe unde sa evacueze aerul cald, acesta s-a ridicat în sus si a marit temperatura în bucatarie, declansând sistemul de stingere a incendiilor.

În numai câteva minute, hotul a fost acoperit cu un praf alb si cu spuma antiinflamabila, care i-au ars pielea si i-au inflamat ochii. Situatia a devenit însa si mai grea, pentru ca acesta n-a reusit sa deschida usa de evacuare în caz de urgenta si nici sa se mai catere înapoi, ca sa iasa afara prin acelasi gol prin care patrunsese în magazin.

În dimineata urmatoare când patronul magazinului a deschis usa, hotulastepta la intrarea în magazin si-a alergat spre iesire. Desi speriat de acea aparitie pe care a considerat-o la început a fi o fantoma, patronul a avut totusi puterea sa anunte politia. Aceasta l-a arestat imediat pe infractor, datorita urmelor pe care le-a lasat pe asfalt în timpul alergarii.

Datorita intentiei de a fura din magazin, hotul a trebuit nu numai saplateasca pentru fapta comisa, dar sa si sufere chinurile cauzate de efectul spumei antiinflamabile si durerea multor zile de spitalizare.

Acest caz ne învata ca faptele savârsite în ascuns, vor fi scoase la lumina în momentul în care ne asteptam cel mai putin, iar pentru fiecare pacat se plateste un pret de rusine, durere si suferinta, chiar în mijlocul acestei lumi.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa traiesc si sa lucrez în lumina si curatie, pentru ca sa nu platesc pretul pacatului. Amin.

1 COMENTARIU

  1. sunt persoane care parca totusi nu intra in atentia lui Dumnezeu pot sa faca orice si le merge bine sunt de neatins ba chir dimpotriva parca sunt binecuvantati desi nu stiu in ce masura il cunosc pe Dumnezeu (stiu o sa spui psalmul 73) . Nu ma satisface raspunsul . este foarte greu sa nu devi indoielnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.