09 Martie

0
47

“Niste greci dintre cei care se suisera sa se închine la praznic, s-au apropiat de Filip, care era din Betsaida Galileii, l-au rugat si i-au zis: “Domnule, am vrea sa vedem pe Isus” Ioan 12:20-21

Charles Shedd a adunat o întreaga colectie cu imagini ale fetei Domnului Isus. A cautat printre schitele si tablourile multor artisti care l-au reprezentat pe Domnul Isus si a adunat toate aceste imagini, dorind sa stabileasca anumite similaritati si corespondente.

Într-o zi pe cînd studia aceste chipuri fuma, avînd în gura o pipa mare pe care o prefera . concentrat asupra detaliilor, în acele momente a auzit o voce launtrica care parca a vorbit inimii sale :” Charles, pentru care dintre aceste imagini ale Domnului Isus s-ar potrivi pipa pe care o folosesti ?
El stia ca trebuie sa se lase de fumat si ca trebuie sa arunce toate pipele, dar de fiecare data îsi zicea :”Nu acum “! Odata a plecat în vacanta cu sotia lui si si-a luat cu el si toate pipele pe care le avea . a mers sa ““si petreaca vacanta la o cabana de pe malul lacului Ozarks.

El a facut o promisiune Domnului spunînd : “Doamne stiu ca trebuie sa ma las de fumat, dar nu acum ! Aici sunt în vacanta. Sunt departe de acele tablouri, nu sunt împreuna cu copii pentru a avea o influenta rea asupra lor si vreau sa ma relaxez. Nu-i asa rau daca voi mai fuma din cînd în cînd cîte o pipa. Apoi am cumparat aceste pipe una cîte una si fiecare în parte are istoria ei.

Pe cînd încerca sa se justifice si sa se îndreptateasca, vocea launtrica i-a vorbit din nou : “Arunca-le “! Oricît a încercat sa scape de aceste gînduri,ele reveneau cu acelasi mesaj parca tot mai autorizat de vocea Lui Dumnezeu.

De aceea într-o dimineata si-a luat cutia cu pipe în barca cu care a mers într-o plimbare pe lac. Pe cînd era la aproape 1 km.în larg a aruncat în apa fiecare pipa una căte una. Apoi s-a întors la cabana bucuros ca a scapat de ele. În dimineata urmatoare însa cînd a iesit afara pe podetul de promenada din fata cabanei, a observat ca toate pipele erau pe plaja din fata cabanei. Valurile din timpul noptii le adusese la mal.

Cînd le-a vazut , vocea launtrica i-a vorbit din nou : “Ti-am spus sa le arunci “! El a adunat toate pipele pe care le-a gasit , a luat-o si pe Marta sotia lui si împreuna au mers pîna în mijlocul lacului , hotarît sa le arunce di nou. Cînd era gata sa le arunce, Marta l-a oprit si i-a zis : ” Nu procedezi bine “! “Pune pipele în punga aceasta , apoi ia aceasta piatra si pune-o lînga ele, leaga strîns punga si apoi arunca-le! Charles a ascultat-o pe sotia lui si a facut întocmai. Cînd a aruncat pipele , de data aceasta le-au vazut cum se duc spre fundul lacului. În acele momente Marta sotia lui a zis : “De data aceasta sigur nu vor mai veni înapoi “!

Care sunt lucrurile ce te robesc ? Cînd privesti spre chpul Domnului Isus vezi o fata iubitoare, iertatoare, plina de har, sau Domnul Isus are sa-ti spuna sa parasesti ceva ?
Cînd arunci lucrurile care nu-i plac Domnului Isus , nu cumva le lasi într-un loc de unde poti sa le iei usor sau ar putea veni înapoi ?

Arunca tot ceea ce nu i s-ar potrivi si Domnului Isus, pentru ca va veni o zi cînd va trebui sa stai înaintea Lui si atunci nu vei mai avea nici o motivatie.

Rug. Dumnezeul pacii; umple-mi inima de dragostea Ta si fa Chipul Tau sa se oglindeasca în Mine,ca cei ce ma privesc sa te poata vedea . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.