09 Ianuarie-TIMPUL TĂU ZILNIC CU DUMNEZEU (4)

0
43

“Înaintea Feței Tale sunt bucurii nespuse” (Psalmul 16:11)

Pentru a crea și a păstra intimitatea într-o relație, trebuie să-ți programezi timp pentru a-l petrece cu cealaltă persoană, altfel nu o vei obține. Există un motiv pentru care Biblia aseamănă relația ta cu Hristos cu cea dintre un mire și o mireasă. Pentru ca o căsnicie să fie puternică, cei doi trebuie să-și acorde atenție unul altuia. Asta se întâmplă numai când sunt dispuși să lase deoparte preocupări precum munca, aspectele financiare și chiar copiii.Tot astfel, timpul tău zilnic cu Dumnezeu ar trebui să însemne bucurie și veselie în prezența Domnului.

Psalmistul o spune astfel: “Domnul să-ți fie desfătarea, și El îți va da tot ce-ți dorește inima” (Psalmul 37:4). “Cum dorește un cerb izvoarele de apă, așa Te dorește sufletul meu pe Tine, Dumnezeule!” (Psalmul 42:1). “Tu ești Dumnezeul meu, pe Tine Te caut! Îmi însetează sufletul după Tine, îmi tânjește trupul după Tine, într-un pământ sec, uscat și fără apă” (Psalmul 63:1).

Mulți dintre noi ducem niște vieți nefericite pentru că nu petrecem niciodată timp în prezența lui Dumnezeu. Îl cunoști cu adevărat pe Domnul sau știi doar câte ceva despre El?

“Cunoașterea iui Hristos” a fost principala prioritate a lui Pavel: “lucrurile, care pentru mine erau câștiguri, le-am socotit ca o pierdere, din pricina lui Hristos. Ba încă, și acum privesc toate aceste lucruri ca o pierdere, față de prețul nespus de mare al cunoașterii lui Hristos Isus, Domnul meu. Pentru El am pierdut toate și le socotesc ca un gunoi, ca să câștig pe Hristos”¦” (Filipeni 3:7-9).

Ai ajuns și tu în punctul în care să poți spune la fel?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.