09 Februarie – Aurul

0
41


“Arunca dar aurul în tarâna, arunca aurul din Ofir în prundul pâraielor! Si atunci Cel Atotputernic va fi aurul tau, argintul tau, bogatia ta.”
Iov 22.24-25

Marea armata a lui Napoleon se retragea din Moscova. Acest mars prin uriasa tara cu iarna ruseasca a fost un cosmar. Situatia era atât de deznadajduita, încât s-a dat porunca sa se renunte la prada ““ câteva cutii cu aur. Imediat ce s-a oferit jafului povara pretioasa, barbatii, care abia mai înaintau de câteva zile, s-au napustit asupra aurului si s-au încarcat cu lingouri întregi. Care a fost urmarea? Nefericitii au cazut la pamânt si de slabiciune nu s-au mai putut ridica. Un martor ocular relata ca un singur lingou de aur a pus capat la mai mult de treizeci de vieti omenesti.

Ce imagine impresionanta, care se potriveste astazi multor oameni! Ei se lasa acaparati în lupta vietii de multe lucruri, cum ar fi ocuparea unei pozitii sociale înalte, bogatie si lux sau alte lucruri. Ce pericol de a te lasa orbit de lucrurile trecatoare! Ce nume poarta lingourile de aur, pe care ne straduim sa le purtam si care ne vor duce la dezastru? Ce ne retine de la întoarcerea la Domnul Isus, pentru a gasi la El adevarata fericire si viata vesnica? Ce ne împiedica pasii sa-L urmam pe Mântuitorul nostru? Arunca aceste poveri, pentru ca Domnul Isus sa devina comoara ta, aurul tau!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.