09 Februarie

1
48

” Drept raspuns, Isus i-a zis: Inapoia Mea, Satano! Este scris: “Sa te închini Domnului Dumnezeului tau, si numai Lui sa- I slujesti.” Luca 4:8

O fetita a cerut tatalui sau sa o ajute pentru a-si face temele. În acel timp însa, tatal sau era la computer unde scria o scrisoare pentru compania la care lucra, televizorul era deschis si cu volumul la maxim, iar fiii sai mai mici se certau de zor, ca sa obtina aceeasi jucarie.

Pentru a raspunde fiicei sale, tatal si-a dat seama ca nu se poate concentra. De aceea a hotarât sa se opreasca din compunerea scrisorii, sa închida televizorul si sa-i linisteasca pe cei mici.

Acest parinte n-a putut da un raspuns corect, decât atunci când si-a îndreptat toata atentia asupra aceleia care avea nevoie de ajutor. Ai trait si tu aceleasi situatii; nu-i asa?

Daca este nevoie sa facem liniste atunci când trebuie sa rezolvam anumite probleme de matematica, cu cât mai mult trebuie sa cautam aceeasi atmosfera, atunci când dorim sa venim înaintea lui Dumnezeu. Diavolul încearca sa ne distraga atentia, sau sa ne bruieze sugerându-ne alte gânduri, ca în cazul lui Petru. Ne vom gasi linistea, numai atunci când vom avea curajul sa-i raspundem diavolului cu aceiasi declaratie ca Domnul Isus, spunându-i: “Înapoia mea, Satano!”

În contextul în care te afli, te poti închina lui Dumnezeu fara sa fii deranjat? Traiesti chiar în aceste momente o partasie deplina cu Hristos; sau trebuie mai întâi sa faci ordine si liniste în jurul tau?

Pentru a nu fi deranjat si pentru a te concentraasupra unei singure probleme, merita sa depui orice jertfa!

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi atintesc privirile spre Tine si sa fac liniste în sufletul meu, pentru a auzi bine vocea Ta. Amin

1 COMENTARIU

  1. Aminteste-ti sa-l îmbratisezi cu dragoste pe cel de lânga tine pentru ca
    aceasta este singura comoara pe care o poti oferi cu inima si nu te costa nimic.
    Aminteste-ti sa spui “Te iubesc” prietenului si persoanelor pe care le îndragesti,
    dar mai ales sa o spui din inima.
    O sarutare si o îmbartisare vor alina durerea atunci când sunt sincere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.