08 Februarie

2
50

” Un raspuns bun este ca un sarut pe buze .” Proverbe 24:26

Un sondaj publicat într-un ziar din SUA, a aratat ca majoritatea celor intervievati si-au dorit ca cea mai importanta calitate a prietenului cel mai apropiat sa fie “onestitatea”! Aceasta calitate a obtinut un scor aproape dublu fata de alte calitati precum: a fi în stare sa-si împartaseasca planurile, sau a avea un anume simt al humorului.

Gânditi-va cât de greu este sa ai un prieten, un copil, un parinte, un sot, sau o sotie , în care sa nu poti avea încredere.

Daca as mai fi tânar si ar trebui sa aleg un partener pentru casatorie, primul lucru pe care l-as urmari la aceasta persoana ar fi integritatea. Poate el sau ea sa fie demn de încredere? Cel mai puternic argument pentru aceasta virtute, este dovedit atunci când cei doi tineri pot sa spuna nu sexului înainte de casatorie. Daca un tânar poate birui aceasta ispita, atunci el si ea pot birui oricare alta ispita care le-ar afecta viata, dovedind ca sunt oameni integri si de caracter.

Când ne înselam parintii, prietenii , sotul sau sotia, nu numai ca-i ranim pe cei pe care-i iubim, dar Il întristam si pe Dumnezeul care ne-a creat.

Rugaciune: Doamne Isuse; ajuta-ma sa fiu un om de caracter, traind în onestitate si integritate, pentru ca sa nu-i ranesc pe cei iubiti si sa ma aseman Tie. Amin.


2 COMENTARII

  1. Pietenia cu oameni este demulte ori dezamagitoare si ajungi sa descoperi un prieten care nu te v-a dezamagi acela este, ISUS HRISTOS ,si daca cel de langa de tine are acelasi prieten atunci intradevar te poti intelege cu el,cine-i din DUMNEZEU se cunosc si se impaca,in timpul de pe urma cinei din Tatal DUMNEZEU, nu se impaca cu cel din tatal diavolul,si DUMNEZEU ne-a chemat pe cei ai lui la pace si ne desparte de cel rau ,in multe case am simtit aceste doua duhuri impreuna si acolo este focul,dar vine ISUS cu apa vie si il v-a stinge.Chemati-l in casele voastre si veti trai in pace,in timpul de pe urma lupul v-a sta impreuna cu mielul pe pamant ,dar in cer vor fi despartiti.Cel bun nu v-a mosteni cu cel rau.DUMNEZEU sa ne dea rabdare sa biruim.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.