09 DECEMBRIE – ACASĂ. ÎN PREZENTA LUI DUMNEZEU

0
43

– “Doamne, Tu ai fost locui nostru de adăpost, din neam in neam” (Psalmul 90:1) –

La sfârșitul unei zile obositoare e plăcut să mergi acasă, locul pe care îl cunoști ““ un loc în care îți poți trânti papucii, poți umbla în halatul de baie fără să te mai gândești la ce cred ceilalți. Și vorbind respectos, a merge în prezența lui Dumnezeu, poate deveni la fel de confortabilă pentru tine.

Cu timpul, poți învăța să mergi acolo ca să-ți iei putere, protecție și călăuzire.Dumnezeu dorește să te simți acasă în prezența Lui și să fii conștient că El e aproape de tine tot timpul. Noi ne gândim la Dumnezeu ca la o zeitate cu care putem discuta în loc să ne gândim la El ca la un loc în care să locuim, dar Dumnezeu dorește să-L considerăm Cel în care “avem viața, mișcarea și ființa” (Faptele Apostolilor 17:28). Când Dumnezeu a condus poporul Israel prin pustie, El nu se arăta doar o dată pe zi și apoi dispărea. Nu, stâlpul de foc era cu ei toată noaptea și norul de fum era cu ei toată ziua. Dumnezeu nu ne părăsește niciodată.

Domnul Isus a promis: “Eu sunt cu voi în toate zilele” (Matei 28:20). “E bine”, spui tu. “Mi-ar plăcea să locuiesc în casa lui Dumnezeu, dar m-am blocat în lumea reală”. Nu, e chiar invers; ești la un pas distanță de prezența Tatălui. Nu trebuie să-ți schimbi adresa ““ doar percepția. Oriunde ai merge astăzi și cu orice te-ai confrunta, nu uita: “El este cu tine”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.