09 Aprilie

0
38

” Pentru ca nici Fiul Omului n-a venit sa i se slujeasca, ci El sa alujeasca si sa-Si dea viata ca rascumparare pentru multi .”Mat 20 :28

Este interesant de observat stima pe care presa nationala din SUA, i-o acorda acum fostului presedinte Jimmy Carter. În timp ce era în functie, multi jurnalisti au afirmat ca Jimmy Carter nu este un presedinte foarte bun. Dar acum majoritatea jurnalistilor apreciaza ca El este cel mai bun ex- presedinte, pe care l-a avut vreodata America! Stiti ce-a produs acesta schimbare în atitudinea jurnalistilor?

Dupa ce si-a încheiat mandatul de presedinte, Jimmy Carter si-a dedicat viata pentru slujirea altora! Slujirea este acum modul lui de viata, chiar daca multi uita de multe ori sa aprecieze ceea ce el face .

Eu doresc ca fiecare dintre noi sa descoperim acesta bucurie a slujirii.  În societatea în care traim avem multe probleme care nu vorfi rezolvate, pâna când fiecare dintre noi nu vom fi gata sa ne dedicăm pentru a le împlini, fara a urmari vre-un profit.

Aceasta este prima lectie pe care trebuie sa-o punem în practica, asa cum ne-a învatat Domnul Isus, care ne spune si în aceasta zi:”Este mai ferice sa dai, decât sa primesti!”

Rug. Doamne Isuse; pentru ca ai venit sa slujesti tuturor, ajuta-ma sa pot sluji si eu altora . Amin


LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.