31 – Octombrie

0
55

” Pentru ca nici Fiul Omului n-a venit sa i se slujeasca , ci El sa alujeasca si sa-Si dea viata ca rascumparare pentru multi .”Mat 20 :28

Este interesant de observat stima pe care presa nationala din SUA, i-o acorda fostului presedinte Jimmy Carter. În timp ce el era în functie, multi jurnalisti au crezut ca nu este un presedinte foarte bun. Dar acum majoritatea jurnalistilor apreciaza ca Jimmy Carter, este cel mai bun ex . presedinte , pe care l-a avut America ! De ce ?

El si-a dedicat viata pentru slujire ! Poare cineva sa nu fie înca convins de aceasta ? Stim ca slujirea este modul lui de viata , chiar daca uneori uitam sa apreciem ceea ce el face .

Eu doresc ca fiecare dintre noi sa descopere bucuria slujirii , înainte de a fi prea tîrziu. Avem multe probleme în societatea noastra, care nu pot fi rezolvate , pîna cînd cei mai multi nu sunt gata sa daruie , fara a urmari vre-un profit .

Aceasta este prima lectie pe care trebuie sa-o aplicam, asa cum ne-a învatat Domnul Isus : “Este mai ferice sa dai , decît sa primesti”! Iar a doua lectie este asemenea celei dintîi !

Rug. Doamne Isuse; Tu ai venit sa slujesti tuturor, ajuta-ma si eu sa pot slujoi altora . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.