09 Septembrie

0
43

” Întariti-va dar mâinile obosite si genunchii slabanogiti; croiti carari drepte cu picioarele voastre, pentru ca cel ce schiopateaza sa nu se abata din cale, ci mai degraba sa fie vindecat.” Evrei 12:12-13

Ai fost vreodata asa de obosit , încât sa nu mai ai putere nici pentru ati misca picioarele ? Ti-ai dorit vreoadata sa te odihnesti si sa dormi, la fel ca autorul anonim care a scris versurile :

As vrea sa fiu o stânca asezata Pe-un deal în fata cerului senin, Sa m-odihnesc nedaranjata Dormind adânc, un somn deplin ?

Traim într-o lume în care tot mai multi oameni sunt frânti de oboseala si fara vointa de a mai face ceva. Pe de alta parte, întâlnim însa si oameni de succes, caresunt etichetati a fi :”oameni plini de energie”!

Acestia reusesc sa relizeze foarte multe lucruri, pentru ca sunt persoane active. Se învârt toata ziua ca un titirez, fiind prezenti peste tot. Urmarindu-le activitatea, ti se pare ca sunt “supermani” , cu o energie inepuizanta.

Daca te simti obosit si dimineataîti este greu sa cobori din pat , ca sa meargi la scoala, sau la servici, asculta îndemnul apostolului Pavel care îti spune în aceasta zi: “întareste-ti mâinile obosite si genunchii slabanogiti; croiestecarari drepte cu picioarele tale, pentru ca cel ce schiopateaza sa nu se abata din cale”¦!

Rug. Doamne Dumnezeule ; învioreaza-mi sufletul si întareste-mi mâinile obosite si geninchii slabanogiti , pentru ca sa te pot urma fara sovaire. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.