08 Octombrie-CE PREȚUIEȘTI CEL MAI MULT?

0
80

“Unde este comoara voastră, acolo va fi și inima voastră” (Matei 6:21)

Dacă s-ar întâmpla ca locuința ta să fie cuprinsă de flăcări și ai putea lua un singur lucru, care ar fi acela? E o decizie pe care oamenii o iau în fiecare zi, însă nu e ușoară. Întotdeauna vor exista lucruri după care plângem când renunțăm la ele, datorită valorii emoționale pe care o au în viețile noastre. Dacă dorești să știi care sunt ale tale, analizează cum îți petreci timpul și cum îți cheltuiești banii. Ele sunt o dovadă clară.

Domnul Isus a spus: “Unde este comoara voastră, acolo va fi și inima voastră”. “Comoara” ta pot fi relațiile pentru care ai face orice ca să le păstrezi, cariera care ocupă un loc primordial în viața ta sau investițiile tale pentru viitor. Aceste lucruri sunt bune. Într-adevăr, Biblia spune că oamenii înțelepți privesc înainte și își fac planuri (Proverbe 21:20).

Dar ceea ce investești pentru veșnicie contează. Tânărul bogat l-a întrebat pe Domnul Isus: “Ce trebuie să fac ca să moștenesc viața veșnică?” Vinde tot ce ai, împarte la săraci, și vei avea o comoară în ceruri. Apoi, vino și urmează-Mă.” Când a auzit el aceste cuvinte, s-a întristat de tot; căci era foarte bogat” (Luca 18:18-23).

În esență, Domnul Isus l-a întrebat pe acest om care era bogat și de succes: “Ai putea să renunți la tot și să mă urmezi? Ai putea pierde toată averea din această viață pentru a avea nespus mai mult în veșnicie? În loc să-ți faci o carieră, ai vrea să-ți petreci viața zidind Împărăția Mea?”

Domnul Isus dorește să fie cel mai important “lucru” din viața ta. Când faci asta, El îți promite că “toate aceste lucruri vi se vor da pe deasupra” (Matei 6:33). Ești dispus să-L pui la încercare?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.