„Inima îmi zice din partea Ta: „Caută Fața Mea!” Și Fața Ta, Doamne, o caut!”
  (Psalmul 27:8)

Dacă în fiecare zi petreci ore în șir uitându-te la televizor și nu găsești câteva minute pentru rugăciune și pentru citirea Scripturii, înseamnă că ai o problemă cu apetitul spiritual – o problemă care necesită toată atenția ta.

David Brainerd, un misionar al secolului al XVIII-lea printre indienii din America a scris în jurnalul său: „M-am retras în locul meu obișnuit și plin de tihnă. Nu voiam altceva decât să-mi exprim dorința de a fi în acord deplin cu El în toate lucrurile. Dumnezeu era atât de prețios încât lumea cu toate atracțiile si bucuriile ei părea detestabilă. Dorința de a fi pe placul oamenilor nu există în lăuntrul meu.

La miezul zilei am avut cea mai arzătoare dorință după Dumnezeu pe care am simțit-o vreodată în viață. În locul meu de tihnă nu făceam altceva decât să-l spun Domnului meu drag, în cea mai dulce liniște, că nu doresc altceva decât pe El și sfințenia Lui. Știu că El a pus în mine aceste dorințe și că numai El poate să-mi dăruiască ceea ce doresc. Inima mea era contopită cu Dumnezeu cea mai mare parte a zilei”.

Psalmistul a simțit același lucru: „ .. pe pământ nu-mi găsesc plăcerea în nimeni decât în Tine. Carnea și inima pot să mi se prăpădească, fiindcă Dumnezeu va fi pururea stânca inimii mele și partea mea de moștenire…. Cât pentru mine, fericirea mea este să mă apropii de Dumnezeu: pe Domnul Dumnezeu ÎI fac locul meu de adăpost” (Psalmul 73:25-28).

Îți poți da seama de sănătatea ta spirituală în funcție de apetitul tău pentru lucrurile lui Dumnezeu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.