13 Martie

0
32

” Umblati dar dupa darurile cele mai bune. Si va voi arata o cale nespus mai buna.” (I Corinteni 12:31)

Desi suntem asa de diferiti, apostolul Pavel ne spune ca suntem indispensabili unul altuia. Nimeni n-ar putea trai de exemplu fara nas, sau fara gura. Desi au înzestrari si functii diferite, prin slujbele ce le împlinesc, nasul si gura contribuie la întregirea si sanatatea trupului.

Întâlnim aceeasi situatie si în trupul lui Hristos. Unii dintre noi suntem tari în anumite domenii, iar altii sunt tari în altele. Sa nu cumva sa facem greseala sa încercam sa împlinim ceea ce de fapt nu suntem. Acest fapt nu este numai o violare a voiei lui Dumnezeu, dar si-o bariera în calea celor ce sunt chemati de Dumnezeu sa slujeasca în acel domeniu.

Unul dintre lucrurile cele mai interesante dintr-un Sat Olimpic, este pista de popice. În acest loc vin sportivii de la toate disciplinile din concurs, pentru ca sa se relaxeze. Privindu-i cum joaca, la multi dintre ei poti vedea o deosebita stângacie si-o mare nepricepere în aruncarea mingii si-n darâmarea popicelor. Acest fapt dovedeste spre amuzamentul tuturor ca desi sunt tari în anumite discipline sportive, sunt total nepriceputi în altele.

Daca te-ai angajat sa faci ceva în biserica si toate lucrurile îti merg pe dos, încearca sa vezi daca nu cumva ai ocupat locul si sjujirea altcuiva. Descopera care este voia lui Dumnezeu pentru tine si nu vei mai trai aceleasi frustrari.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa-mi cunosc punctele tari si punctele slabe ale vietii mele si sa aleg sa slujesc în locul în care Tu ma vrei. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.