08 Iulie

0
30

“Într-o după amiază spre seară, David s-a sculat de pe pat; și pe cînd se plimba pe acoperișul casei împărătești, a zărit de acolo o femeie care se scălda și care era foarte frumoasă la chip. David a întrebat cine este femeia aceasta, și i-au spus: “Este Bat-Șeba, fata lui Eliam, nevasta lui Urie, Hetitul.” Și David a trimis niște oameni s-o aducă. Ea a venit la el, și el s-a culcat cu ea. După ce s-a curățit de necurăția ei, ea s-a întors acasă.”2 Sam. 11:2-4

În aceasta zi as dori sa vi-l imaginati pe David, care desi nu-si deschisese bine ochii dupa ce s-a trezit din somnul de dupa amiaza, a iesit în balcon, pentru o gura de aer proaspat. În acele momente el a zarit-o însa pe Bat-Seba, care facea baie în curte.

Dupa ce în mod incidental a observat aceasta scena, David nu ar mai fi trebuit sa continuie sa se uite la Bat-Seba. Însa din cauza insistentei, ceea ce a început într-un mod inocent, s-a transformat într-o pofta care mai tîrziu a zamislit cel mai grozav pacat!Neglijent, David a deschis o usa, iar Satan a dat buzna pe ea.

Nu cumva sînt si în viata ta usi deschise pe care diavolul le foloseste pentru a te conduce în pacat? Daca te cercetezi înaintea lui Dumnezeu gasesti pofte si pacate, pe care ar trebui sa le rezolvi?

Fiindca David s-a pocait de pacatul pe care l-a comis, Dumnezeu l-a iertat deplin. Ce te împiedica sa faci acelasi lucru ca sa poti primi aceeasi binecuvîntare? Indiferent de faptele pe care le-ai savîrsit, nu ar trebui însa sa mai îngadui pacatului sa-ti stapîneasca viata si sa-ti darîme sufletul. Dumnezeul care l-a iubit si l-a iertat pe David, te iubeste în aceeasi masura si este gata sa-ti dea aceeasi iertare. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti recunosti pacatul, sa-l marturisesti, sa-ti ceri iertare și sa-ti continui apoi viata fara a-l mai înfaptui!

Stii cît de mult doreste Dumnezeu sa-ti dea aceasta iertare si sa te readuca la partasia cu El? Dumnezeu doreste sa-ti ofere iertarea, în asa masura, încît l-a dat pe singurul lui Fiu, doar pentru tine!

De aceea, în aceasta zi te încurajez sa-L lasi pe Duhul Sfînt sa-ti înmoaie inima si pe Dumnezeu sa te spele de orice pacat. Aminteste-ti ca Dumnezeul care te-a creat, te iubeste si asteapta sa ai o partasie deplina cu El. Pentru ca aceasta este starea pentru care El te-a destinat, nu te multumi cu nimic mai putin!

DUMNEZEUL CARE L-A IUBIT SI L-A IERTAT PEDAVID ESTE DUMNEZEUL CARE TE IUBESTE SI-TI VA OFERI IERTAREA ÎN ACEEASI MASURA!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.