07 Iulie

0
42

“Ei au cerut atunci un împărat. Și, timp de aproape patruzeci de ani, Dumnezeu le-a dat pe Saul, fiul lui Chis, din seminția lui Beniamin; apoi l-a înlăturat, și le-a ridicat împărat pe David, despre care a mărturisit astfel: “Am găsit pe David, fiul lui Iese, om după inima Mea, care va împlini toate voile Mele.” Fapte 13:21-22

Te-ai întrebat vreodata de ce a fost numit David ” om dupa inima lui Dumnezeu?” David a purtat acest nume, fiindca a tînjit dupa Dumnezeu cu întreaga lui fiinta.

Cînd a fost numai un adolescent si pastea oile tatalui sau în pustie, David a petrecut mult timp cautîndu-L pe Dumnezeu în rugaciune. Acest fapt cred ca este o mare lectie care ne-a ramas de la el, fiindca acest pretios obicei de a petrece mult timp în rugaciune cu Dumnezeu, a facut diferenta în viata liderului care avea David sa devina.

David a fost un mare om al rugaciunii. Înainte de a se angaja în orice lucrare, el mergea înaintea lui Dumnezeu, pentru a descoperi voia Lui. Datorita acestui fapt, Dumnezeu l-a folosit cu o deosebita putere.

Pastrînd în atentie acest frumos exemplu al vietii lui David, lasa-ma sa te întreb: în aceasta lume nebuna, îti rezervi un timp în care sa stai singur cu Dumnezeu în fiecare zi? Este asa de usor sa fii prins în vîltoarea evenimentelor si sa iei decizii potrivit cu ceea ce tie ti se pare ca este corect, în loc sa cauti raspunsurile pe care ti le-a pregatit creatorul tau.

De aceea în aceasta zi te îndemn: fixeaza-ti ca prioritate a vietii tale un timp în care sa lasi deoparte toate celelalte activitati si sa petreci un timp în singurartate cu Dumnezeu.

Daca este nevoie, trece acest timp si în agenda ta zilnica si indiferent de pretul pe care trebuie sa-l platesti, respecta în fiecare zi acest timp de întîlnire cu Domnul.

În aceasta lume nu este nimic atît de important încît sa te determine sa pierzi ceea ce Dumnezeu a pregatit pentru tine. Pentru a nu pierde aceste binecuvîntari, rezerva-ti un timp de rugaciune si cauta sa descoperi voia lui Dumnezeu înaintea oricarei lucrari la care te angajezi. Procedînd în acest fel, vei deveni asemenea lui David ““ “un om al lui Dumnezeu!”

FA DIN A PETRECE UN TIMP CU DUMNEZEU O PRIORITATE A VIETII TALE!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.