08 Februarie –

0
39

Adevăr prețios pentru inimă

-“Vă las pacea, vă dau pacea Mea. Nu v-o dau cum o dă lumea. Să nu vi se tulbure inima, nici să nu se înspăimânte.” loan 14.27-

Un soldat a căzut grav rănit pe câmpul de luptă. Era tânăr, dar i se apropia sfârșitul vieții. Spre seară, când a încetat focul inamic, un ofițer care a trecut pe acolo a văzut că viața îi era pe terminate și l-a întrebat dacă are vreo ultimă dorință, oferindu-se să trimită o scri­soare la cei de acasă. Muribundul a clătinat din cap și a spus că este orfan, că nu are pe nimeni, dar dacă vrea să scoată din rucsac Noul Testament și să-i citească versetul din loan 14.27. Ofițerul a căutat versetul și l-a citit. Tânărul cu ochii sticloși, dar cu fața senină, a mulțumit ofițerului și după câteva clipe a trecut în veșnicie.

Cine ar putea să spună cât de scumpă a fost această promisiune pentru acest tânăr? Pacea Domnului Isus! Oh, ce adevăr prețios pentru inimile celor ce o au! Mântuitorul aduce pace în suflete și în viața celor ce se încred în El. Cei care nu se încred în jertfa Lui de pe Golgota, n-au pace, pentru că ei rămân în păcatele lor. Mântuitorul ne cheamă să ieșim din îngustimea necre­dinței și să venim la El, care este Unicul dătător de pa­ce pentru sufletele noastre.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.