08 Februarie

1
37

” Pe când trecea Isus pe lângă marea Galileii, a văzut pe Simon și pe Andrei, fratele lui Simon, aruncând o mreajă în mare, căci erau pescari. Isus le-a zis: “Veniți după Mine, și vă voi face pescari de oameni.”Îndată, ei și-au lăsat mrejele, și au mers după El. ” Marcu 1:16-18

Dupa cum stii, sunt foarte multi crestini care se silesc doar sa traiasca o viata model, la cele mai înalte standarde spirituale,  asteptand apoi ca oamenii care îi privesc, sa se întoarca la Dumnezeu doar urmarindu-le viata.

Acest mod de gandire se aseamana cu exemplul unui pescar care încearca sa influentezepestii sa sara direct în barca, fara a mai folosi undita!Acest lucru nu se va întampla niciodata!

Daca acest fapt nu este posibil în lumea pestilor, nu este posibil nici din punct de vedere spiritual, fiindca niciunul dintre noi nu poate trai o viata desavarsita. Si mai mult decat atat, oamenii pacatosinu au nevoie de viata noastra, ci de cea a lui Hristos.

De aceia, pentru a fi un adevarat pescar de oameni, nu trebuie sa te multumesti numai cu a trai o viata sfanta, ci trebuie sa si le spui oamenilor si de ce traiesti astfel, si cum ai dobandit nadejdea pe care o ai.

Aceste doua domenii: marturia vietii si propovaduirea Cuvantului, merg mana în mana!

Daca te rezumi numai la a trai o viata model, nu vei reusi sa-i castigi pe altii pentru Hristos, indiferent de cat de mult ai fost învatat sa procedezi în acest fel.

De aceia, în aceasta zi as dori sa te încurajez sa arunci mreaja Cuvantului în locul unde sunt pestii. Paraseste portul în care barca vietii tale sta ancorata si zona ta de confort, si avanta-teîn larg, acolo unde sunt pestii ! Acesta-i adevarul : cei neceredinciosi nu vor veni singuri la biserica, dupa cum nici pestii nu sar singuri în barca!

FA DIN VIATA TA O ADEVARATA AMPRENTA CRESTINA SI SPUNE CINE TI-A ADUS ACEASTA SCHIMBARE, PENTRU CA SA POTI FI PESCAR DE OAMENI !

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.