08 decembrie

0
45

” De alta parte, stim ca toate lucrurile lucreaza împreuna spre binele celor ce iubesc pe Dumnezeu, si anume, spre binele celor ce sunt chemati dupa planul Sau.” Rom.8:28

Recunoasteti cumva aceste afirmatii scrise de un jurnalist care a încercat sa prezinte o scena premergatoare Craciunului:

” Înaintati mai repede !” “Aveti grija ca sunt unii care ajung în fata fara sa pastreze rîndul !” “Fiti atenti la ceea ce faceti cu bradul, pentru ca îmi zgariati hainele!”

Astazi cand toata lumea se grabeste iar casele de marcat merg prea încet, aceste afirmatii par o conversatie frecventa auzita la un centru comercial în ajunul Craciunului ; nu-i asa ?

An de an aceasta scena se repeta, pentru ca toti oamenii se grabesc sa cumpere ce este mai bun, la un pret cat mai mic si daca este posibil, toti în acelasi timp. Dorinta de-a avea haina cea mai scumpa si mancarea cea mai buna la sarbatori, nu s-a schimbat. Egoismul si interesul personal creaza o stare de precipitare si competitie, care de multe ori rapeste bucuria sarbatorii

Domnul Isus n-a venit însa sa genereze un sezon al comertului în care sa ne pierdem pacea, ci ca prin ceea ce El ne ofera, sa o putem castiga.

Rug. Doamne Isuse: stapaneste-mi inima cu pacea Ta, pentru ca la sarbatori sa pot trai cea mai mare bucurie. Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.