08 Aprilie -ÎNVAțĂ SĂ STAI ÎN PICIOARE

0
56

“Să rămâneți în picioare, după ce veți fi biruit totul” (Efeseni 6:1))

Nu lăsa ca perioadele lipsite de conflicte din viața ta să te ademenească și să ai un sentiment fals al securității: “Fiți treji, și vegheați! Pentru că “¦ diavolul dă târcoale ca un leu care răcnește, și caută pe cine să înghită” (1 Petru 5:8).

Ce ar trebui să facem când ne atacă diavolul? “Să rămâneți în picioare, după ce veți fi biruit totul”. De bună seamă, “Domnul are putere să-l întărească ca să stea” (Romani 14:4), nu în propria sa pu­tere, ci în puterea lui Isus Hristos. De unul singur ești o pradă ușoară, dar în puterea Domnului poți sta în picioare să nu cazi. Așa că astăzi, dacă Satan apare cu ispitele lui, anunță-l că vei sta în picioare în Hristos. Anunță-l că vei sta în picioare până când trece atacul, până când valul singurătății trece, până când căsnicia este refăcută, până când ieși din datorii, până când încercarea trece, până când temperamentul își pierde puterea de a te prinde în capcană și de a te răsturna. În timp ce tu stai în picioare, Dumnezeu se ocupă de puterea ta!

Pavel a spus: “Pot totul în Hristos care mă întărește” (Filipeni 4:13). Să remarcăm cuvântul “întărește”. El nu te va întări numai o dată, ci din nou și din nou. El te va întări de fiecare dată când te confrunți cu o provocare dificilă, de fiecare dată când o amintire te tulbură, de fiecare dată când ți se aduce aminte de trecutul tău imperfect, de fiecare dată când te confrunți cu o situație delicată. Faptul de a-ți extrage puterea, lui Dumnezeu, de care ai nevoie pentru a sta în picioare în fața vrăj­mașului va necesita efort. Va necesita laudă la adresa Lui, rugăciune, citirea Cuvântului mai intens decât ai făcut-o până atunci. Dar realitatea este că poți rămâne în picioare dacă ți-o dorești!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.