„Dumnezeu nu este nedrept ca să uite osteneala voastră” (Evrei 6:10)

Diavolul va încerca să te convingă de faptul că nu contezi prea mult pentru împărăția lui Dumnezeu pentru că nu ai un dar care să iasă în evidență cum ar fi predicarea, învățarea sau vorbitul în public. Este fals, deoarece „Dumnezeu nu este nedrept ca să uite osteneala voastră și dragostea pe care ați arătat-o voi, care ați ajutorat pe sfinți”.

Dumnezeu vede cum lucrezi în ascuns zi și noapte, cum te îngrijești de cei dragi care au înaintat în vârstă, cum îti crești copiii, cum îi încurajezi pe alții si cum dai o mână de ajutor acolo unde poți.

Will Rogers a spus: „Nu toți putem fi eroi. Cineva trebuie să stea pe margine și să-i aplaude în timp ce ei defilează”. Așadar, dacă ai impresia că ești prea neînsemnat pentru  a face lucruri mărețe, încearcă să faci lucruri mărunte cu o inimă mare, plină de dragoste. Nu vei ști niciodată ce poți face până nu încerci!

James Sizoo a spus: „Fastul nu înseamnă măreție, aplauzele nu înseamnă faima si proeminenta nu înseamnă eminență. Oamenii de onoare nu se califică să fie oamenii secolului.  O piatră poate să strălucească, dar asta nu înseamnă că este diamant. Oamenii pot avea bani, dar asta nu-i face oameni de succes.

Persoanele aparent neînsemnate sunt cele care determină cursul 24 istoriei. Cele mai mari forțe din univers nu sunt niciodată spectaculoase. Ploile scurte de vară fac mai mult bine decât uraganele, însă nu li se face prea multă publicitate. Lumea ar dispărea în scurtă vreme dacă nu ar exista fidelitatea, loialitatea, creativitatea și dedicarea celor ale căror nume nu sunt onorate sau cântate”.

Astăzi Dumnezeu prețuiește ceea ce faci. „Să nu obosim în facerea binelui; căci la vremea potrivită, vom secera,  dacă nu vom cădea de oboseală” (vezi Galateni 6:9).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.