07 Martie – ELIBEREAZA-TE DE PERFECTIONISM (2)

0
37

“Avem felurite daruri, dupa harul care ne-a fost dat” (Romani 12:6)
“El însusi stia ce este în om” (loan 2:25)

O autoare crestina scrie: “Când prietena mea a dat nastere primului copil, ea si-a pus în aplicare toate talentele folosite în cariera sa pentru a face ca tranzitia spre statutul de mama sa fie una usoara. A pastrat un program rigid, si-a culcat fiul la timp, si-a planificat timpul pentru cumparaturi si a reusit de fiecare data sa pregateasca o cina delicioasa pe când se întorcea sotul ei acasa. Si-a pastrat aceasta fatada pâna când nu a mai putut face fata stresului. în cele din urma a clacat. A lasat casa în dezordine, a uitat sa faca dus, nu s-a dus la cumparaturi, iar când sotul ei a venit acasa, ea i-a pus în brate copilul murdar”¦ si i-a spus ca nu are nimic gatit. Ce a facut sotul ei?

A cazut pe genunchi într-un exagerat “aleluia!” apoi a învârtit-o pe sotia lui într-o îmbratisare magnifica. “Te-ai întors!” a declarat el. Darurile ei, pe lânga faptul ca era o sotie, o mama si o femeie de afaceri extraordinara, sunt simtul umorului, raspunsurile directe, faptul ca este o persoana distractiva si autenticitatea ei “¦ toate lucrurile carora sotul ei le-a dus dorul când personalitatea ei a suferit din cauza crizei post-natale”. Daca doresti sa te reîntorci la “firea ta pamânteasca” (Galateni 3:3), lucrul acesta n-ar trebui sa se întâmple. “Avem felurite daruri, dupa harul care ne-a fost dat”.

Când te straduiesti sa devii o persoana diferita de cea pe care a planuit-o Dumnezeu, ajungi sa devii nervos, sa nu-ti gasesti locul si sa fii frustrat. Dumnezeu ne-a înzestrat pe fiecare în diferite domenii cu un scop anume. Când întelegi lucrul acesta, poti intra într-o lucrare cu domeniul tau specific de înzestrare. Nu uita, fiecare dintre noi este o opera în devenire, in loc sa încerci sa devii perfect, începe sa-i multumesti lui Dumnezeu pentru ca te-a facut o persoana unica.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.