07 Mai

0
47

“Caci cunoasteti harul Domnului nostru Isus Hristos. El macar ca era bogat, s-a facut sarac pentru voi , pentru ca prin saracia Lui, voi sa va îmbogatiti ” 2 Cor.8:9

Noi slujim unui Dumnezeu bogat, care ne-a învatat ca exista o singura cale prin care si noi putem deveni la fel. Putem deveni bogati nu adunînd si pastrînd valorile trecatoare , ci daruindu-ne cu tot ce avem si tot ce suntem.
Doctorul Robert Cade, a fost angajat ca cercetator stiintific la Universitatea din Florida. În anul 1965 , el a primit ca tema de cercetare sa descopere de ce jucatorii de fotbal, pierd asa de mult în greutate în timpul jocului si al antrenamentelor.

Rezultatul cercetarilor lui, a fost ca pierderea în greutate e cauzata de faptul ca eicelimina multa apa. I s-a cerut atunci sa prepare o bautura care sa înlocuiasca fluidele pierdute în timpul efortului. A numit combinatia de fluide si minerale pe care a realizat-o “Gateorade ” dupa numele echipei de fotbal din Florida.

În anul 1989, venitul realizat din comercializarea acestei bauturi , a fost de aproape 400 milioane de dolari. Procentul din aceste venituri care-i revenea doctorului Cade, era considerabil. Cu toate acestea el a continuat sa locuiasca în aceiasi casa, si a folosit în mare parte banii cîstigati pentru altii.

A ajutat pe saracii din Vietnam, a platit datoriile pentru multi dintre pacientii sai nevoiasi, a finantat multe proiecte de cercetare si a platit taxele pentru scolarizare pentru 16 elevi care au dorit sa studieze medicina. Cînd era întrebat despre generozitatea lui deosebita, el raspundea: “Dumnezeu m-a binecuvîntat în multe aspecte ale vietii mele, mi-a dat sanatate , familie si un camin unde locuiesc, iar pe deasupra mi-a dat si un salariu foarte mare.

În cartea Deuteronomului spunea el, Dumnezeu a cerut Israelitilor sa daruie potrivit masurii de binecuvîntare pe care au primit-o. Eu sunt dator sa împlinesc acest cuvînt ; si de fapt am folosit doar ceea ce Dumnezeu mi-a dat pe deasupra! Adevaratele binecuvîntari mi-au ramas.

Bogatia mea este determinata de faptul ca am alinat atîtea dureri, am potolit lacrimi si am ajutat pe altii sa se lanseze. Aceasta-i ceea ce-mi umple inima cu bucurie. !

Ai descoperit care sunt adevaratele comori ?

Rug. Doamne Isuse; îti multumesc pentru multimea binecuvîntarilor pe care mi le-ai daruit. Sunt bogat pentru ca Tu traiesti în viata mea, iar prin Tine pot sa am totul.Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.