07 Iunie – UNDE ESTE SECURITATEA TA FINANCIARĂ?

0
36

“Nici o bogăție nu ține veșnic, și nici cununa nu rămâne pe vecie” (Proverbe 27:24)

O mare companie de asigurări își face reclamă ca fiind “Stânca”, declarând că ea este fundamentul securității noastre financiare. Îți mai aduci aminte când aveam încredere în aceste titluri?

Dar nu mai este așa; lumea nu mai este la fel. Nesiguranța financiară caracterizează lumea de astăzi împânzită de bănci falimentare, investitori gigantici care se prăbușesc, corporații multinaționale care se restrâng, cozi tot mai mari de angajați cu normă redusă și șomeri, plus o epidemie a fricii care îmbolnăvește inimile celor ce sunt în prezent angajați. Pentru cei tineri, bucuria absolvirii a devenit stresul datoriilor la universitate si al pieței forței de muncă reduse.

Multe persoane mai în vârstă schimbă visul lor la pensionare cu o nouă realitate a secolului douăzeci și unu: “Muncește până cazi jos”. În astfel de vremuri, înspre ce ne putem orienta? înspre politicieni? înspre guvern? înspre următorul guru al îmbogățirii rapide? Biblia spune: “nici o bogăție nu ține veșnic, și nici cununa nu rămâne pe vecie” (Proverbe 27:24).

Care este răspunsul? întoarce-te spre singura sursă a siguranței: Dumnezeu! Israelul a dus lipsă de hrană și de apă, iar El le-a trimis mană proaspătă și apă din stâncă. El a făcut ca llie să fie hrănit de corbi, a înmulțit uleiul și făina pentru a susține familia unei văduve sărace, a hrănit mii de oameni cu prânzul unui băiat ce avea cinci pâini și doi pești. Și El ne întreabă: “Este ceva de mirat din partea Mea?” (Ieremia 32:27). Nu! Așadar:

1) încrede- te în Dumnezeu care se va îngriji de tine.

2) Fă ce-ti spune El să faci.

3) Crede că Dumnezeu ..voiește”. “Mieii sunt pentru îmbrăcăminte, și țapii pentru plata ogorului; laptele caprelor ți-ajunge pentru hrana ta, a casei tale, și pentru întreținerea slujnicelor tale” (Proverbe 27:26-27).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.