07 Februarie – Viața veșnică

1
34


-“Eu le dau viața veșnică, în veac nu vor pieri, și nimeni nu le va smulge din mâna Mea
.” Ioan 10.28 –

Un evanghelist, care mergea din casă în casă pentru a împărți pliante, a fost invitat de o femeie în casă. După o scurtă discuție, acesta a întrebat-o dacă crede în Domnul Isus și în lucrarea Lui de salvare și dacă este sigură de mântuire. Ea a răspuns cu un “da” sincer.

“Aveți și viață din Dumnezeu?” a întrebat-o mai departe evanghelistul. Ea a tăcut, căci aceasta era problema ei. Evanghelistul a luat Biblia și a citit: “Căci prin credința din inimă se capătă neprihănirea, și prin mărturisirea cu gura se ajunge la mântuire” (Romani 10.10).

Ce păcat că în timpurile noastre sunt mulți oameni care au numai o formă de evlavie, dar cărora le lipsește viața care vine dintr-o credință sinceră în Domnul Isus! Fiecare om poate fi mântuit numai printr-o credință neprefăcută în Mântuitorul, care a săvârșit lucrarea de mântuire la Golgota.

Cititorule, permite-mi să te întreb direct: Ești mântuit sau nu? Dacă nu ești mântuit, lasă-te convins de dragostea lui Dumnezeu care te așteaptă de mult timp. Mărturisește starea ta de neascultare față de El și, prin credința în Fiul Său, vei primi iertarea. Ziua de azi poate fi ultima când mai ai posibilitatea alegerii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.