07 Februarie

0
32


“Nimeni din voi să nu sufere ca ucigaș, sau ca hoț, sau ca făcător de rele, sau ca unul care se amestecă în treburile altuia.  Dimpotrivă, dacă suferă pentru că este creștin, să nu-i fie rușine, ci să proslăvească pe Dumnezeu pentru numele acesta.” I Pet.4:15-16

Ce crezi ca este un crestin ?

Sunt nulte idei, definitii si descrieri, ce ne arata ceea ce oamenii cred despre crestini. De fapt, daca încerci sa faci un sondaj si sa le pui oamenilor de pe strada aceasta întrebare, probabil ca vei gasi mai multe raspunsuri decat numarul celor pe care i-ai intervievat.

Fiecare dintre noi are o anume parere cu privire la ceea ce este un crestin. Cu toate acestea, în mod ironic, în Sfanta Scriptura cuvantul “crestin” este mentionat numai de trei ori.  Aceasta-i adevarat!

Unul dintre pasajele în care este mentionat acesta numire, este chiar pasajul ce cuprinde versetele biblice de astazi. Prin aceste versete, apostolul Petru ne prezinta unul dintre raspunsurile la acesta întrebare, aratandu-ne ca: “un crestin este persoana care este gata sa plateasca pretul pentru a-L urma pe Hristos !

De aceia, lasa-ma sa te întreb:” esti gata pentru a depune orice sacrificiu pe care ar trebui sa-l faci pentru a-L urma pe Hristos ? Sau sa-ti pun altfel aceasta întrebare: “esti gata sa-L urmezi pe Hristos pregatit sa pletesti orice pret, indiferent de domeniul vietii în care ti s-ar cere sa faci un sacrificiu ?

Rugaciunea mea pentru tine în acesta zi este ca Dumnezeu sa te ajute sa platesti acest pret, indiferent de domeniul vietii în care ti se cere sa faci acest sacrificiu, pentru ca în acest fel, sa poti fi o marturie vie a faptului ca viata ta a fost schimbata.

TRAIESTE CA UN ADEVARAT CRESTIN, FIIND GATA SA PLATESTI ORICE PRET PENTRU A-L URMA PE HRISTOS!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.