07 Februarie

0
34

” Va mai spun iarasi, ca, daca doi dintre voi se învoiesc pe pamânt saceara un lucru oarecare, le va fi dat de Tatal Meu care este în ceruri.”Matei 18:19

Pot birui mai usor problemele si încercarile vietii doar cei ce traiesc siactioneaza în unitate. Nici biserica nu poate fi eficienta în slujire dacanu experimenteaza aceeasi binecuvântare . De aceea chemarea lui Dumnezeupentru toti cei credinciosi este sa formeze un singur trup.

Henry Kissinger, al carui nume adevarat era Heinz, s-a nascut si a crescutîn Bavaria, într-o familie de evrei. El a avut o înzestrare speciala care afost evidenta chiar din copilarie. Din cauza unor neintelegeri, într-o ziunul dintre vecinii lui l-a provocat la bataie. În loc sa lupte, Henry aînceput o discutie cu adversarul sau caruia i-a explicat întrega situatiefolosind toate argumentele pro si contra, încât acesta a renuntat la lupta.

Dupa acest incident, cei doi copii rivali altadata, au ajuns cei mai buniprieteni.

Acest dar al împacarii a fost însa mult mai evident atunci când Henry s-amutat împreuna cu familia lui în Statele Unite, unde a devenit unul dintrecei mai mari negociatori americani, care a adus pacea în multe zone deconflict ale lumii. Abilitatea lui a facut ca în multe situatii, StateleUnite sa stabileasca pacea , fara a mai folosi forta armelor.

Pentru ca unitatea nu poate exista fara împacare si învoire, fiecare dintrenoi suntem chemati sa fim facatori de pace. Potrivit versetului biblic deastazi, Insusi Domnul Isus a spus ca daca doi se învoiesc pe pamânt saceara un lucru, rugaciunea lor va fi ascultata, iar Tatal Sau care esteîn ceruri, le va da ceea ce au cerut.

Numai atunci când am ajuns la aceasta învoire si ne-am pus de acordasupra acestuisingur lucru, avem asigurarea ca vom primi ceea cecerem.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; pentru ca raspunzi rugaciunilor exprimate înunitate, ajuta-ma sa ma învoiesc cu cei din jurul meu, pentru a-ti cere unsingur lucru. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.