07 Aprilie

2
36

“Și împăratul mi-a zis: “Ce ceri?” Eu m-am rugat Dumnezeului cerurilor, și am răspuns împăratului: “Dacă găsește cu cale împăratul, și dacă robul tău îi este plăcut, trimite-mă în Iuda, la cetatea mormintelor părinților mei, ca s-o zidesc din nou.” Neemia 2:4-5

Neemia a avut de împlinit o misiune foarte specifică. El dorea să se întoarcă în țara sa natală, pentru a reconstrui zidurile dărâmate ale cetății Ierusalimului!

El a avut o mare pasiune pentru această misiune și mai întâi, a căutat pe Dumnezeu prin rugăciune, pentru a se pregăti și a primi călăuzire divină, pentru tot ceea ce trebuia să facă.

Asemenea lui Neemia și noi avem o misiune specifică pe care trebuie să o împlinim. Această misiune este aceea de a-i câștiga pe alții pentru Dumnezeu. A ne împlini această misiune nu este ușor, fiindcă de multe ori ni se cere să ieșim din zona noastră de confort și să mergem în locul unde sunt cei necredincioși.

Ceea ce am observat este că mulți creștini, astăzi sunt interesați mai mult în a se simți confortabil, decât să plătească prețul pentru a ajunge la sufletele pierdute.

Dar tu și cu mine ar trebui să avem aceeași pasiune pentru a-i câștiga pe cei necredincioși, vestindu-le Evanghelia Domnului Isus, asemenea lui Neemia, care a dorit cu ardoare să restaureze zidurile Ierusalimului.

De aceea roagă-te chiar astăzi și cere-i lui Dumnezeu această pasiune, fiind pregătit să folosești toate oportunitățile care ți se deschid pentru a-i îndruma pe toți cei cu care vii în contact spre Hristos.

CERE-I LUI DUMNEZEU SĂ PUNĂ ÎN INIMA TA PASIUNE PENTRU A-I CONDUCE PE ALțII LA HRISTOS!

2 COMENTARII

  1. Daca eu sunt cu Isus si il L-as pe el sa -mi decida viata ,daca ma rog neancetat,daca fac fapte bune,daca ma incred cu tarie in El cu siguranta va exista cineva in jurul meu ca sa poata observa ca nu noi facem lumea ci El -Isus.Daca vreau sa schimb lumea trebuie sa ma schimb eu ,sa devin mai bun in fiecare zi.

  2. Este adevarat ca noi crestinii devenim din ce in ce mai lenesi in a-i aduce pe oameni la Hristos….Spun lucrul acesta si despre mine.Ma rog la Domnul sa ma schimbe si sa ma inflacareze pentru El.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.