06 Octombrie

1
29

” Au plecat de acolo si au trecut prin Galilea. Isus nu voia sa stie nimeni ca trece. Caci învata pe ucenicii Sai, si zicea:” Fiul omului va fi dat în mainile oamenilor; ei îl vor omorî, si a treia zi dupa ce-L vor omorî, va învia.” Marcu 9:30-31

Ucenicii Domnului Isus au trebuit sa fie cu Domnul pe munte si sa traiasca experienta schimbarii la fata, pentru ca urmau apoi sa treaca printr-o vale foarte adanca.

Dupa aceasta experienta, Domnul Isus a început sa spuna ucenicilor ca vasuferi mult, va fi respins de batranii lui Israel si de mariipreoti, va fi arestat, judecat si condamnat la moarte. Dar dupa trei zile, va învia dintre cei morti.

Auzind de toate aceste lucruri, ucenicii au ramas fara cuvinte si nu mai aveau îndrazneala sa-L mai întrebe ceva. S-a meritat oare sa lase totul si sa-L urmeze pe Domnul ; cred ca s-au întrebat ei adesea.

Amintindu-si însa de eperienta traitape munte de colegii lor, au fost întariti în credinta si-au ales sa-si continue drumul alaturi de Învatatorul lor, chiar daca înca nuîntelegeau de ce acesta trebuie sa treaca si prin valea umbrei mortii.

Daca Domnul Isus si-a aratat puterea si slava, prin schimbarea înfatisarii fizice în fata ucenicilor, Duhul Sfant împlineste astazi aceiasi minune, prin schimbarea spirituala dininimile celor ce cred.

Ai trait aceasta experienta care sa te faca sa ramai statornic, indiferent pe unde urmeaza sa-ti treaca drumul vietii ?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; schimba prin puterea Duhului Sfant si inima mea, pentru ca sa pot ajunge asemenea Fiului Tau, iar în necazuri sa nu dau înapoi niciodata. Amin

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.