06 Octombrie

0
48

” Dar acum am fost izbaviti de Lege , si suntem morti fata de legea aceasta , care ne tinea robi , pentru ca sa slujim lui Dumnezeu într-un duh nou , iar nu dupa vechea slova ” Rom.7:6

Într-o dimineata foarte devreme, un pastor din San Diego, a fost chemat de secretara sa sa vin imediat la biserica. Aceasta a dorit sa-i arate pastorului cîteva lucruri ciudate pe care le-a gasit lînga amvon. Cînd am intrat în biserica; spunea secretara, lînga amvonul bisericii am gasit atîrnati de un suport o pereche de pantaloni murdari , o curea , un tricou zdrentuit , o preche de cizme uzate si acest bilet. Cînd s-au uitat cu mai multa atentie , au observat ca pe pantaloni , pe tricou si chiar pe acea notita, erau urme de sînge.

Pe acea notita era scris mesajul : ” Te rog asculta-ma Doamne “! Însotit de un numar de telefon. Cînd pastorul a format numarul de telefon, ca sa descopere cine este cel ce a scris biletul, de la capatul firului a raspuns un tînar de numai 19 ani , care si-a prezentat marturia vietii lui :

De copil , spunea acesta, am fugit de acasa. Am ajuns un consumator de droguri si m-am înhaitat cu tot felul de oameni ai strazii, savîrsind cele mai oribile pacate. Noaptea trecuta paharul faradelegilor s-a umplut. Am fost prins într-o încaierare dintre acesti oameni violenti si am fost batut cu salbaticie. Am crezut ca acesta îmi este ceasul sfîrsitului. Dupa aceea am fost abandonat si lasat aproape mort, de cei care altatada mi-au fost prieteni. Cînd m-am trezit am observat cladirea bisericii. Am gasit o usa deschisa si am intrat în sala de închinare.

M-am dus lînga amvon si-am stat acolo toata noaptea plîngînd si rugîndu-ma . În tot acest timp i-am cerut lui Dumnezeu sa ma ierte si sa-mi arate calea pe care trebuie sa umblu pentru a-I fi placut. La un moment dat în timpul rugaciunilor mele, am simtit prezenta lui Dumnezeu. Desi nu puteam sa-l vad, eram atît de constient ca El este lînga mine. Am stiut ca mi-a iertat pacatele, pentru ca o pace adînca mi-a cuprins sufletul.

Atunci mi-am predat viata Domnului Isus si am hotarît ca din acele momente sa traiesc o viata noua. M-am simtit înoit si curatit pe dinauntru fiintei mele, de aceea îmi era scîrba de hainele pe care le-am purtat pîna atunci. Ca sa arat ca nu mai sunt cel de altadata, mi-am luat din rucsacul meu alte haine curate, iar pe cele vechi le-am lasat lînga amvon lui Dumnezeu.

Stiam ca el m-a curatit ; si daca mi-a spalat hanele murdare ale sufletului meu pacatos, si hanele mele cele vechi trebuie sa-I apartina. Acest Tînar a gasit în prezenta lui Dumnezeu înoirea sufletului si a pornit pe un nou drum cu haine curate, pentru ca înainte de a fi prea tîrziu s-a pocait , cerîndu-si iertare.

Rug. Doamne Dumnezeule ; îti multumesc ca esti gata sa-mi speli hanele murdare ale sufletului meu si sa ma îmbraci în hana curata a neprihanirii. Ajutama sa fiu o faptura noua lepadînd tot ceea ce-a fost vechi, pentru ca sa te pot urma cu credinciosie . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.