06 Noiembrie

0
32

” Cei unsprezece ucenici s-au dus în Galileea, în muntele unde le poruncise Isus sa mearga. Când L-au vazut ei, I s-au închuinat , dar unii s-auîndoit.” Matei 28:16-17

Calea ce amai buna pentru a birui ispitele, este sa fugi din calea lor! Darce se întâmpla daca ajungem sa cadem în cursa lor; totul este deja preatârziu? Mai poate Dumnezeu accepta pe cineva care a pacatuit cu bunastiinta?

Cu siguranta ca da; numai ca pentru aceste pacate repetate cu buna stiinta,  de multe ori trebuie sa platim si noi un pret.

Într-o zi, un jucator de golf a intrat în mare graba în cladirea clubului lacare era înscris si gâfâind, a început sa-l caute pe coechipierul sau, cucare trebuia sa se antreneze pentruurmatoare partida.

Când l-a gasit, acesta la-întrebat: de ce ai ajuns asa de târziu? Pentruca a trebuit sa dau cu banul sa ma pot hotarâ daca sa vin sa joc golf, sausa ramân acasa sa spal covoarele. Nu înteleg ce vrei sa spui; i-a raspunscolegul. De ce ti-a trebuit asa de mult timp, pentru a da cu banul si sa tedecizi?

Pentru ca a trebuit sa dau cu banul de 17 0ri pâna când în sfârsit mi-acazut partea care îmi confirma dorinta de a veni sa joc glof!

Pentru a fi biruitor în fata ispitelor, nu trebuie sa zabovim ca sa dam cubanul de 17 ori pentru a lua o decizie, ci trebuie sa fugim cât mai repede.

Daca în aceasta zi ai îndoilei cu privire la ceea ce trebuie sa faci,  începe-ti ziua cu un moment de închinare sincera, si Dumnezeu îti vadescoperi apoi care este voia Lui pentru tine.

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; daruieste-mi putere sa fug de tot ceea ce este rausi sa ma lipesc tare de bine, cautând mai întâi fata Ta, pentru a primi odreapta calauzire. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.