06 Mai – Școala lui Dumnezeu

0
60

” “¦până ce va lua Hristos chip în voi!” Galateni 4.19

Când Michelangelo a fost întrebat cum a reușit să sculpteze statuia lui Moise, a răspuns: “Foarte simplu! Am luat o bucată de marmură și am dat la o parte tot ce nu arăta ca Moise.”

Fiecare om se află în școala lui Dumnezeu. În această școală învățăm să ne cunoaștem lipsurile noastre, slă­biciunea noastră, lipsa noastră de putere. De aseme­nea învățăm să-L cunoaștem pe Domnul Isus Hristos cu îndurarea și puterea Sa, care se desăvârșesc în slă­biciunea noastră.

Tu, care suferi, care ești deprimat, îmbărbătează-te, căci Dumnezeu te iubește! Aceasta ți se pare de neîn­țeles și te întrebi de multe ori: “De ce?”, “Pentru ce boala, pentru ce doliul?” Dumnezeu ne reamintește prin toate aceste încercări că adevărata fericire nu se găsește în acest loc de trecere, care este pământul.

Numai în Dumnezeu este adevărata bucurie, și El va ști să Se slujească de durerile pe care le permite, pen­tru ca Hristos să ia chip în noi.

Să fim convinși că încercările prin .care trecem, sunt niște lucrări ale Tatălui nostru ceresc, care dorește să dea la o parte din viața noastră tot ce nu este de la El și tot ceea ce nu aparține Domnului și Mântuitorului nostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.