06 Mai

0
41

” Roada Duhului, dimpotriva este:dragostea, bucuria, pacea, îndelunga rabdare, bunatatea, facerea de bine, credinciosia, blîndetea, înfrînarea poftelor. Împotriva acestor lucruri nu este lege.” Galateni 5:23

Într-o legenda se povesteste ca un mare învatat calatorea într-o zi furtunoasa pe o poteca spre padure. Ajungînd la un gard ce despartea livada de padure, i s-a parut ca aude sub bataia vîntului o discutie pe care pomii din padure o purtau cu pomii fructiferi din gradina.

Plin de aroganta si mîndrie, un stejar falnic s-a adresat vecinului sau pitic, “pomul fructifer”, spunîndu-i: ” De ce nu-ti lasi frunzele în vînt sa faca un fosnet puternic ca frunzele mele? Asa vei fi si tu auzit si remarcat de la distanta!

N-am nevoie sa-mi flutur frunzele în vînt pentru a ma face remarcat, i-a raspuns atunci, pomul fructifer, pentru ca roadele mele vorbesc mai tare decît fosnetul frunzelor. Oamenii vin spre mine si ma apreciaza nu dupa masura zgomotului frunzelor ci dupa dulceata fructelor!

Ce pot vedea oamenii în viata ta? Frunze sau roade?

Rugaciune: Doamne Dumnezeule; ajuta-ma sa fiu plin de roada neprihanirii pentru ca sa pot arata ca sunt un adevarat crestin. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.