05 Mai

0
50

“Pe orice mladita, care este în Mine si n-aduce roada, El o taie ; si pe orice mladita care aduce roada, o curateste, ca sa aduca si mai multa roada.” Ioan 15:2

Domnul Isus a spus: “Eu sunt adevarata vita, iar Tatal meu este vierul. Pe orice mladita care nu aduce roada El o taie, dar pe orice mladita care este În Mine si aduce roada, El o curata ca sa aduca si mai multa roada”.

Sa aducem multa roada; este chemarea pe care Dumnezeu ne-a adresat-o fiecaruia dintre noi.

Dupa ce ne-a mîntuit, Dumnezeu nu ne-a lasat în mijlocul acestei lumi numai ca sa ne întîlnim si sa ne simtim bine împreuna. El ne-a asezat în mijlocul comunitatii în care traim, pentru a fi roditori!

La ce este buna o vie fara struguri, sau un smochin fara smochine? Mladitele neroditoare ale vitei, sunt taiate; iar dupa ce s-au usucat, au fost aruncate în foc.

Si smochinul fara roada a fost condamnat: “Taiati-l; la ce sa mai cuprinda locul degeaba”, a fost hotarîrea stapînului! Ce alta provovcare mai asteptam pentru a fi roditori? Soarta celor fara roada este pecetluita, iar judecata este foarte severa!

Care sunt roadele spirituale ale vietii tale? Sunt acestea placute lui Dumnezeu; sau te afli deja în momentul în care vierul a rostit deja asupra vietii tale, sentinta finala?

Rugaciune: Doamne Isuse; fa ca viata mea sa aba izvoarele si radacinile în Tine, pentru ca sa pot aduce astfel multa roada. Amin.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.