06 Mai

0
41


” Caci daca este cineva în Hristos, este o faptura noua. Cele vechi s-au dus :iata ca toate lucrurile s-au facut noi.” 2 Cor.5:17

În Statele Unite se poate obtine carnetul de conducere la vîrsta de 16 ani. Aceasta vîrsta marcheaza trecerea de la copilarie la maturitate. Un copil care la vîrsta de 16 ani cîstiga dreptul de a conduce o masina ,se considera deja adult. În alte culturi din mijlocul acestei lumi sunt multe alte evenimente care marcheaza trecerea la majorat. Sunt anumite triburi care considera pe cineva a fi barbat, numai atunci cînd a petrecut o noapte singur în jungla, sau a ajuns sa învete o limba noua.În alte culturi maturitatea este determinata de escaladarea celui mai înalt munte, sau de promovarea unui test de rezistenta.

Sfînta Scriprtura arata ca indiferent de numarul anilor, cineva ajunge sa dobîndeasca statutul de copil a lui Dumnezeu, numai atunci cînd îsi preda viata Domnului Isus. Aceasta persoana dobîndeste o noua identitate nu datorita vîrstei sau a unor performante exterioare, ci datorita schimbarii pe care Dumnezeu o face în inima sa.

De aceea poti sa fii cineva, nu prin capacitati si abilitati personale, ci numai prin ceea ce este Hristos pentru tine si ceea ce tu poti deveni prin El.

Rug. Doamne Isuse; schimba-mi si inima mea pentru ca sa pot fi o noua faptura prin Tine . Amin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.